Klemlampen

Design klemlampen

Design klemlampen koop je bij Flinders, dé specialist in verlichting en meubilair. Zoek je een lamp die je kan richten om een object uit te lichten, of bij te schijnen als je even meer licht nodig hebt? Klemlampen zijn een handige oplossing. Klem de lamp aan een boekenplank boven je bureau, aan een kast of richt hem op een schilderij vanaf de muur. Precies zoals het voor jouw ruimte optimaal is. Flinders heeft klemlampen in haar assortiment van topdesignmerken. Bestsellers zijn de Artemide Tolomeo Micro Pinza, Tolomeo Pinza, HAY Noc, Nemo Cassina Projecteur, Lumina Naomi Pinza, Lumina Flo en de Flos Kelvin klemlampen. Handige lampen met een mooie vormgeving die je gemakkelijk bevestigt en verplaatst. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 37 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 37 producten Terug naar boven

Waarom kies je voor een klemlamp?

Klemlampen worden vaak vergeten, want men denkt al gauw automatisch aan hanglampen of wandlampen. Klemlampen zijn echter ontzettend handig, omdat je ze overal kunt bevestigen waar je maar wilt. Je hangt de klemlamp bijvoorbeeld aan een kast of aan een plank. Wat ook een erg leuk idee is, is om een rails, stok of paal op te hangen. Dit kan horizontaal bij het plafond of verticaal vanaf de grond tot het plafond. Vervolgens hang je willekeurige klemlampen aan de rails, stok of paal om zo tot een speels effect te komen. Je kunt er natuurlijk ook één ophangen. Het gaat erom dat jij licht krijgt precies waar je het nodig hebt.

Wat voor klemlampen zijn er?

Er zijn verschillende klemlampen met verschillende stijlen te vinden in ons assortiment. Ben je meer van een robuuste uitstraling, ga dan bijvoorbeeld voor de industriële Nemo Cassina Projecteur 165 Clip/Pinza klemlamp. Deze lamp zal opvallen en is ook wat grof, maar dat kan heel mooi staan in elk interieur.

De Hay Noc klemlamp LED is een klemlamp met een wat apartere uitstraling. Het is een lamp met een strakke uitstraling, maar oogt toch wat speels door de vlakken op het lampenkapje. Hij is vast te draaien op allerlei oppervlakken, wat de lamp erg mobiel maakt. En dat was ook de bedoeling van de maker.

De Belux U-Turn tafellamp met tafelklem is ook apart. De kap doet je een beetje denken aan een poffertjespan. Wat erg handig is aan deze lamp, is dat je het licht heel goed kunt richten door de beweegbaarheid van de lampenkap. Zo krijg je licht waar jij maar wilt.

Een wat klassiekere lamp is de Artemide Tolomeo Pinza wandlamp LED. De uitstraling van deze klemlamp is strak en tijdloos. Je zult er dus niet snel op uitgekeken raken. Ook deze lamp kun je in alle richtingen draaien. Erg fijn!

Vragen over klemlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke klemlamp. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte doorsnede van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

Bij Flinders vind je de mooiste klemlampen:

  • Design Klemlampen
  • Artemide Klemlampen
  • Lumina Klemlampen

Naast klemlampen bieden we ook een grote collectie wandlampen, tafellampen, hanglampen en vloerlampen.