WOUD accessoires

Duik in de unieke collectie van WOUD accessoires die jouw zintuigen prikkelt en je interieur een sprankelende twist geeft. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de meesterlijke Stedge wandplank 60, een wonderlijke wandplank die zweeft tussen functionaliteit en kunst. Met zijn slanke silhouet en verfijnde materialen brengt Stedge een vleugje magie naar je muren, terwijl hij jouw dierbare schatten met trots tentoonstelt. Daarnaast kunnen we niet voorbijgaan aan de onweerstaanbare charme van de WOUD kapstokken die je entree omtoveren tot een symfonie van stijl en opslaggemak. Ook voor vloerkleden, plantenpotten, kledingrekken en collectors items ben je bij WOUD accessoires op het juiste adres. Eén ding is zeker: elk interieuraccessoire ademt vakmanschap en kwaliteit, en voegt een vleugje wonder toe aan jouw interieuravontuur.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Het verhaal achter WOUD

Laat je meevoeren naar het inspirerende avontuur van WOUD, opgericht door Mia en Torben Koed met een gecombineerde ervaring van 30 jaar in de branche. Gedreven door de drang naar verandering en een nieuwe uitdaging, streefden ze ernaar een ambitieus designmerk op te bouwen dat hoogwaardige materialen en aandacht voor detail omarmt. Met een vooruitziende blik en een liefde voor eerlijk design werd de WOUD collectie geboren, waarin nieuwe originelen en een modernistische interpretatie van Scandinavische eenvoud samenkomen. Samenwerkingen met opkomende talenten en gevestigde ontwerpers van over de hele wereld hebben geleid tot een diverse en verrassende collectie. Het begon allemaal met een kamer vol ideeën en groeide uit tot een verwezenlijkte droom in 2015. WOUD blijft streven naar vernieuwing, met vijf onafhankelijke divisies en een voortdurende ontdekkingsreis in vorm, functie en materiaalkeuze.

De natuurlijke schoonheid van houten WOUD accessoires

Duik in de warme en natuurlijke wereld van houten WOUD accessoires, waar vakmanschap en de schoonheid van dit materiaal samenkomen. WOUD maakt gebruik van verschillende soorten hout, zoals eikenhout en walnoothout, om een rijke en organische uitstraling te creëren. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en karakteristieke nerfpatroon, terwijl walnoothout een diepe en luxueuze uitstraling heeft. Deze houtsoorten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt tot prachtige accessoires, zoals haken, kapstokken en collectors items, zoals het schattige Nunu collectors item medium. Het gebruik van hout brengt een gevoel van warmte, rust en authenticiteit in het interieur, waardoor een verbinding ontstaat tussen de natuurlijke elementen en moderne designesthetiek. Daarnaast zorgt het gebruik van hout voor elegantie en een gevoel van tijdloosheid.

WOUD accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van WOUD. Dat betekent dat wij alle accessoires van WOUD kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van WOUD en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij WOUD. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van WOUD veilig en vertrouwd online bestelt.