Kersttafel dekken in Scandinavische stijl

Op gepost door Renée IJzerman in Indeling en styling

Zie jij de Scandinavische woonstijl graag terug in de aankleding van je kersttafel? Om je tafel in deze minimalistische stijl te dekken mogen lichte kleuren, vriendelijke vormen en subtiele details niet ontbreken. Zo maak je absoluut indruk aan tafel en geef je hem een stijlvolle look in een Scandinavisch jasje.

inspiratiefoto met

Inspiratie voor de Scandinavische kersttafel

De Scandinavische kersttafel ademt rust en valt toch op een subtiele manier op. Less is more past bij uitstek perfect bij deze tafelsetting. De rustige basis zonder poespas maakt op deze tafel dus ook plaats voor bijvoorbeeld een imposante schaal en een eigentijdse vaas. Hoe dompel jij jouw kersttafel onder in deze stijl?

inspiratiefoto met

Shop design voor de Scandinavische tafelsetting

Van servies en glazen tot kandelaars en tafellampen: de Scandinavische kersttafel is ideaal voor iedereen bij wie deze plek in huis niet prominent aanwezig hoeft te zijn, maar in deze tijd wel extra aandacht verdient. Met deze stijlvolle mix van producten maak je je Scandinavische kersttafel in een handomdraai compleet.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over hoe je een kersttafel in deze Scandinavische stijl dekt? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.