Muuto Design

Het relatief jonge merk Muuto heeft het in korte tijd ver geschopt in designbranche. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten met dit Deense merk Scandinavië op de kaart als het gaat om design meubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische designers de kans om in alle vrijheid nieuwe ontwerpen op de markt te brengen. In het Fins betekent ‘Muuto’ een nieuw perspectief. En dit realiseren ze door nieuwe materialen en technieken in elk van hun ontwerpen te verwerken om zo tot de mooiste producten te komen die elk je interieur een stuk mooier maken. Muuto timmert ondertussen hard aan de weg. Ieder jaar worden er nieuwe ontwerpen gelanceerd waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. Daar is de Scandinavische vaas een goed voorbeeld van.

Een prachtige design vaas van keramiek: de Muuto Ridge vaas

Met de Muuto Ridge vaas 35 in huis wil je nooit meer anders. De Muuto design vazen zijn een ontwerp van Studio Kaksikko uit het jaar 2019 en worden geproduceerd in Portugal. De ontwerpers, Salla Luhtasela en Wesley Walters delen een voorliefde voor aardewerk en ambachtelijk handwerk. Deze kunstzinnige vaas gemaakt van keramiek stelt door de warme en frisse kleuren ieder boeket in een ander daglicht. De vaas tilt de bloemen niet alleen naar een kunstzinnig niveau maar complimenteert de bloemen ook door de zachte en frisse kleur. Ondanks het moderne ontwerp heeft de Muuto Ridge vaas 16.5 een natuurlijk en authentiek karakter. Dit komt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals aardewerk en terracotta. De Ridge vazen zijn verkrijgbaar in de varianten beige, off-white en terracota. Daarnaast kun je kiezen verschillende groottes. Combineer erop los met maten, kleuren en bloemen. Zo zal je tafel nooit saai zijn.

In balans met Muuto: de vaas met een U vorm

Met de Muuto Kink vaas ben je helemaal in balans. Met of zonder bloemen, deze Muuto vazen fleuren met gemak de tafel op. Door de interessante vormen van de vaas en het mooie materiaal wordt er gespeeld met het licht. Dit geeft deze Muuto vaas een speels uiterlijk waar je niet snel op uitgekeken zal raken. Door de bijzondere U vorm, haalt je met de Kink Vaas eigenlijk meteen twee vazen in één in huis. De Muuto Kink vaas is gemaakt van gepigmenteerd porselein en heeft een geglaceerde binnenkant en een niet-geglaceerde buitenkant. De U vormige vaas is verkrijgbaar in drie kleuren. Gaat je voorkeur uit naar lichtblauw, roze of zand? Met de prachtige U vaas met een Scandinavisch design in huis wil je nooit meer anders.

Muuto vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Muuto. Dat betekent dat wij elke Muuto vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Muuto vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Muuto vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.