Over AYTM

Het jonge designlabel AYTM is een van oorsprong Deens en is opgericht door het echtpaar Per and Kathrine Gran Hartvigsen die hun ervaringen en expertise omtrent design en productontwerp hebben verenigd. Het bedrijf opereert vanuit Aarhus in Denemarken en heeft sterke wortels in de Deense designfilosofie die zich kenmerkt door minimalisme en functionaliteit. De eenvoudige vormen en structuren in de ontwerpen van AYTM doen denken aan Scandinavische interieurklassiekers, maar ze onderscheiden zich door hun levendige, internationaal geïnspireerde kleuren. De unieke combinatie tussen Deens design en hedendaagse kleuren en materialen zorgt ervoor dat de ontwerpen van AYTM eigenlijk wel in iedere woonstijl tot hun recht komen. Of je nu een minimalistische wooninrichting hebt of juist een klassieke woonstijl prefereert: een product van AYTM staat er werkelijk schitterend.

Een kleurrijke boel: de spiegels van AYTM

Op het eerste gezicht lijken de Circum spiegels van AYTM misschien wat doorsnee. De simpele vormgeving oogt sierlijk, maar heeft geen in het oog springende details. Toch zijn deze spiegels van AYTM échte blikvangers. Allereerst opent de ronde vorm de ruimte. Deze spiegels doen de ruimte niet alleen groter lijken, maar trekken ook een grote hoeveelheid licht naar binnen. De ronde vorm van de spiegel geeft de ruimte een elegante en vriendelijke uitstraling. Maar de kleuren maken de spiegels van AYTM pas écht bijzonder. Je kunt namelijk kiezen voor standaard spiegelglas, maar ook voor een vrolijk kleurtje. Denk bijvoorbeeld eens aan een roze of zwarte spiegel. Daarmee geef je je interieur instant een levendige touch. Heb je al eens gedacht aan een spiegelwand met spiegels in verschillende groottes en kleuren bij elkaar?

AYTM spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij alle spiegels van AYTM kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.