Chester is voor all weather

De basis van de Chester collectie bestaat uit Cane-line Weave. Dit is een vezel dat bestendig is tegen elk klimaat over de hele wereld. Dit betekent dat het niet uit maakt of het stortregent of de zon schijnt, want in beide gevallen blijft het materiaal als nieuw. Alleen wanneer Chester vies wordt, is het belangrijk om hem zo nu en dan even schoon te maken. Je kunt hierdoor de Chester voetenbank dus het hele jaar buiten laten staan, al scheelt het wel schoonmaakwerk als je Chester ’s winters overdekt neerzet. Maar bij een gebrek aan opbergruimte wordt het stallen dus geen probleem!

Levenslang genieten doe je met Chester

De ontwerpen van de Chester collectie van Cane-line zijn tijdloos. Elk meubel heeft duidelijke, rechte lijnen en heeft daarmee een klassiek uiterlijk. Bovendien is de Cane-line Chester Lounge fauteuil naturel natuurlijk van kleur, waardoor hij subtiel opgaat in de rest van de omgeving. Heb je toch liever een andere kleur? Dan is er keuze voor een andere tint, dit geldt ook voor een aantal andere items uit de Chester collectie. De vormen en kleuren raken eigenlijk niet uit de mode, alle tijd om herinneringen te maken dus! Samen met hoogstaande kwaliteit die lang meegaat, kun je een leven lang genieten van de meubels uit de Chester serie.

Cane-line Chester bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Cane-line. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cane-line Chester collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contacteer met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.