De amazing uitstraling van Amaze

Een tuininrichting is minstens zo belangrijk als het interieur binnenshuis. Dit weten de ontwerpers beter dan wie dan ook en zijn er met de Amaze collectie dan volledig voor gegaan. Elk meubel heeft zachte lijnen die subtiel opgaan in een omgeving. De warme gloed van het hout zorgt voor een knusse uitstraling tijdens de heerlijke zomerdagen. Om amazing comfort te bieden, hebben de meubels sculpturale vormen, dit zie je bijvoorbeeld goed aan de zitting van de Amaze 2-zits tuinbank. Deze sculpturale uitstraling laat de Amaze items er stuk voor stuk uitzien als architectonische wonderen. Hoogwaardig comfort en een karakteristiek uiterlijk gaan niet altijd even makkelijk samen, maar bij de Amaze serie van Cane-line heeft dit bijzonder goed uitgepakt.

Cane-line Amaze is met passie ontworpen

Amaze is ontworpen door twee succesvolle ontwerpers uit Denemarken genaamd Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen (MDD). Het ontwerpersduo streeft naar kwaliteit op alle vlakken, van materialen tot productieprocessen. Zo is de Amaze collectie voorzien van sterke materialen, neem bijvoorbeeld het Amaze ligbed. Deze is voor 100% gemaakt van gekwalificeerd teakhout. Een sterk houtsoort die zijn originele kleur behoudt als je hem slechts twee keer per jaar behandelt met olie. Dit is precies waar de Deense designers op mikken; lange levensduren en een gezonde ontwikkeling van mens en omgeving. Of te wel, met de producten van Amaze ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ben je ook nog eens duurzaam.

Cane-line Amaze bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Cane-line. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cane-line Amaze collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contacteer met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.