Het Italiaanse merk Gervasoni

Gervasoni is een merk van Italiaanse bodem. Sinds 1882 heeft het designlabel zich gespecialiseerd in het maken van designmeubelen en -verlichting. De veelzijdige collectie bestaat onder andere uit fauteuils, banken, stoelen, hanglampen en nog veel meer! Eén ding is zeker, je kunt de woonkamer prachtig inrichten met de designproducten van Gervasoni. De productietechniek is in de loop van de jaren flink veranderd, maar de liefde voor design is hetzelfde gebleven. Zo worden voor de productie van de meubels voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt van hoogwaardige kwaliteit. Ondertussen is het designlabel in handen van de derde generatie van de familie Giovanni en Michele Gervasoni. De meubels en verlichting zijn ongetwijfeld een ware aanvulling voor je interieur.

Ghost collectie fauteuils van Gervasoni

Je hoeft niet bang te zijn voor enge meubels, want er is geen spook te bekennen in de Ghost collectie van Gervasoni. Sterker nog, de meubels verrassen je juist op een positieve manier. De collectie bestaat veelal uit banken, stoelen en fauteuils. Stuk voor stuk zien de meubels er zacht en comfortabel uit. Je wordt meteen verleid om even te gaan zitten of liggen. Neem bijvoorbeeld de Gervasoni Ghost 01 fauteuil. De fauteuil staat voor gezelligheid, knusheid en comfort. In de grote zachte kussens kun je perfect even wegzakken en ontspannen. Daarnaast past hij ook perfect in ieder interieur. Je kunt namelijk de uitstraling van de kussens en bekleding zelf bepalen. Hoe leuk is dat? De stof, de kleur en het eventuele patroon kan je zelf uitkiezen. Weet je al waar jij de fauteuil gaat neerzetten?

Gervasoni fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gervasoni. Dat betekent dat wij alle fauteuils van Gervasoni kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gervasoni
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Fauteuil
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad