Sorteren op

1-1 van 1 producten

Gervasoni design

Het Italiaanse merk Gervasoni is opgericht in 1882 en heeft zich gespecialiseerd in het maken van designmeubels en -verlichting. Met de banken, fauteuils, stoelen, salontafels en hanglampen kun je jouw woonkamer prachtig inrichten. Voor de productie van de meubels wordt voornamelijk gebruikgemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Op dit moment is het designmerk in handen van de derde generatie van de familie Giovanni en Michele Gervasoni. De productietechniek is in de loop van de jaren enorm veranderd, maar de passie voor design is altijd hetzelfde gebleven. De meubels en verlichting zijn een lust voor het oog en daarom een ware aanvulling voor je interieur.

Gervasoni en haar stijlvolle salontafels

De combinatie tussen de Scandinavische interieurstijl en de Gustaviaanse stijl is terug te zien in de Gray collectie van Gervasoni. Op zoek naar een klein schattig salontafeltje? Bij het zien van de Gray 54 salontafel stopt je zoektocht direct. De vierkante salontafel heeft een hoogte van 50 centimeter en een tafelblad van 75 bij 75 centimeter. De tafel is beschikbaar in een naturel gelakte walnoothouten kleur. De favoriete plekjes van deze tafel zijn in het midden van de woonkamer of naast de bank. Hij staat in elk geval graag in de spotlight. Op zoek naar een grotere salontafel? Dan is de Gervasoni Gray 56 salontafel iets voor jou. Het tafelblad is 75 bij 170 centimeter en heeft een hoogte van 35 centimeter. De tafel heeft een mooi strak design en is beschikbaar in de kleur wit. Voor welk beeldschone exemplaar kies jij?

Gervasoni salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gervasoni. Dat betekent dat wij alle salontafels van Gervasoni kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.