Graypants hanglampen

Met een Graypants hanglamp haal je het beste uit Seattle in huis. Dit is namelijk de plek waar ontwerpers Seth, Jon en Alan voor het eerst aan de slag gingen met gerecycled karton. Het karton van de lokale gemeenschap vormden zij om tot de mooiste Graypants hanglampen. Deze bijzondere Graypants hanglamp is driehoekig van vorm en laat het licht door via smalle inkepingen in het karton. Dit lichtspel is typerend voor hanglampen van Graypants, en maakt het een feest om naar deze lamp te kijken. Wat dacht je van de Graypants Disc hanglamp? Ontdek welke Graypants hanglamp het beste in jouw interieur past.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 53 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 53 producten Terug naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde in de Scraplights serie: een collectie lampen gemaakt van het oude karton uit Seattle en omgeving. De kartonnen onderdelen van de lamp worden met een laser gesneden tot perfecte cirkels, waarna ze aan elkaar worden gelijmd. Het resultaat is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants lampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven. Heb je de tafellampen van Graypants al gezien?

Van karton naar design

De Graypants hanglampen passen perfect in de trend van het recyclen. Van plastic tot karton: elk materiaal verdient een tweede leven. En dat dit tweede leven design-waardig en vol glamour kan zijn, bewijzen de Scraplights lampen. Neem bijvoorbeeld de Moon hanglamp: deze Graypants hanglamp van kartonnen ringen siert bijvoorbeeld de chicste restaurants wereldwijd. En ook de Drop hanglamp en Bell hanglamp sieren ruimtes over de hele wereld, van woonhuizen tot kantoorpanden. De inwoners van Seattle hadden vast niet verwacht dat hun oud papier ooit nog eens als hanglamp zou schitteren boven iemands eettafel aan de andere kant van de wereld. Dat is nog eens recyclen op zijn best!

Graypants hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elke Graypants hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Graypants hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Graypants hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staat je nieuwe hanglamp hier niet tussen? De collectie design hanglampen van Flinders bevat meer dan 1900 items.