Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

HANA: Duits design met wereldwijde invloeden

Bij HANA is de naam meer dan slechts klanken. HANA, ontleend aan het Japans en betekent 'bloem', geeft niet alleen een harmonieuze klank aan de merknaam maar voegt ook een diepere symbolische dimensie toe. De connectie tussen subtiele bloemaccenten en de levendige kleuren van de collectie benadrukt de culturele referentie naar de Japanse oorsprong van de naam. Van ontwerprichting tot esthetiek en zelfs productnamen, zoals de Nami handdoek 100x50, reflecteren alle producten deze verfijnde invloed. Hana werkt graag samen met lokale kunstenaars en persoonlijkheden om samen op ontdekkingsreis te gaan. Bij HANA draait het niet alleen om meubels en accessoires; het is een gedeelde reis waarin zij willen delen wat hen inspireert en in beweging brengt.

Smaakvolle HANA verlichting

De verlichtingscollectie van HANA is als een sprankelend schouwspel van licht, waarvan de Macaron hanglampen en Macaron tafellamp het stralende middelpunt vormen. Het design is – zoals je misschien kunt raden – geïnspireerd op de heerlijke vormen van echte macarons. Met hun zachte contouren en kleuren voegen deze lampen een vleugje speelsheid toe aan elk interieur. De inspiratie achter het design komt tot leven in de subtiele details, zoals de gelaagde structuur. Of je nu kiest voor een hanglamp die boven een eettafel zweeft of een tafellamp die een gezellige hoek verlicht, elke Macaron lamp vertelt zijn eigen verhaal. Bovendien gaat HANA’s verlichtingscollectie verder dan het leveren van licht; het brengt een unieke sfeer en een smaakvolle esthetiek in elke ruimte, waardoor je interieur wordt verlicht met stijl en verfijning. Welke HANA lamp geef jij een plekje in huis?

HANA bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HANA. Dat betekent dat wij alle producten van HANA kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HANA en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HANA. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.