← Alles over de Sustainable Interior Design Awards

Vakjury

De vakjury van de Sustainable Interior Design Awards bestaat uit de volgende drie personen:

Vakjurylid Peter van de WaterPeter van de Water

Peter van de Water studeerde af aan de kunstacademie St. Joost in Breda in de richting architectonische vormgeving en startte in 2000 zijn eigen ontwerpbureau. In 2019 ontving hij samen met Gispen de Dutch Design Award voor de door hem ontworpen Sett CE: een sofa voor 95% gemaakt uit gerecyclede materialen. De ontwerpen van Peter worden geproduceerd door merken zoals Gispen, Cascando en Label vandenberg. In zijn ontwerpen streeft hij naar kwaliteit in ontwerp en productie. Een product moet tientallen jaren mee kunnen gaan, dat is de eerste stap in duurzaamheid. Meer over Peter van de Water vind je op zijn website.

Vakjurylid José Molenaar

José Molenaar

José is hoofdredactrice van het interieurmagazine Eigen Huis & Interieur (EH&I). Zij bedenkt de redactionele invulling van het succesvolle maandblad. Hiervoor was zij onder meer formulemanager voor de eigen collectie van EH&I. In samenspraak met retailers, ontwerpers, leveranciers en fabrikanten stelde zij een unieke collectie samen inclusief productplan en fysieke presentatie.

Vakjurylid Walther Ploos van Amstel

Walther Ploos van Amstel

Walther is lector Citylogistiek aan de Hogeschool van Amsterdam en verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij is meer dan 25 jaar werkzaam als organisatieadviseur op het gebied van logistiek, supply chain management en internationale distributie. Hij richt zich onder meer op logistieke procesinnovaties, samenwerking in logistieke ketens en netwerken, servicelogistiek en duurzame logistiek.