Refurbished design

Refurbished design

Met refurbished design kies je voor duurzaam en verantwoord. Deze gebruikte meubelen zijn volledig gereviseerd, technisch werkend gemaakt en professioneel gereinigd. Onderdelen die versleten of stuk zijn, zijn door originele onderdelen vervangen. Hierdoor is de kwaliteit van een refurbished product nagenoeg gelijk aan een nieuw product. Op elk van deze refurbished designproducten geldt een garantie van vier jaar. En alleen hoogwaardige kantoormeubelen krijgen de kans om als refurbished design door het leven te gaan. In onze wisselende collectie vind je allerlei producten die een perfecte bijdrage kunnen leveren in de omgeving waarin jij werkt, thuis of op kantoor. Nieuwsgierig? Ontdek onze refurbished collectie bureaustoelen, bureaus en ander kantoormeubilair van Vitra, Herman Miller en Gispen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het proces van refurbished design

Bij refurbished design wordt ervoor gekozen om bepaalde producten een nieuw leven in te blazen door de onderdelen die niet meer (goed) werken te vervangen door nieuwe onderdelen. Op deze manier krijg je een reeks ‘nieuwe’ producten die duurzaam zijn en een betaalbaar prijskaartje hebben. Wanneer je de prijs vergelijkt met de prijs van nieuwe producten, ben je vaak 50 tot 60 procent goedkoper uit. Hierdoor kies je al gauw voor een duurzame én betaalbare oplossing. Naast dat de onderdelen worden vervangen, wordt ervoor gezorgd dat de producten technisch weer helemaal werken en logischerwijs brandschoon zijn. Zo kun je eigenlijk wel stellen dat het gaat om producten die weer als nieuw zijn. Het aanbod varieert continu en wordt in de toekomst steeds weer uitgebreid.

Werken in het bijzijn van refurbished kantoormeubilair

Het mooie aan refurbished design is wel dat er wordt gekeken naar de onderdelen die niet meer werken. In dit geval gaat het vaak om armleggers en wieltjes. Het verschilt wel per product wat er is vervangen en het tot refurbished design maakt. Goed om te weten: alle onderdelen die niet meer werken, worden vervangen door originele onderdelen. Doordat dit wordt toegepast, kunnen we wel zeggen dat de kwaliteit gelijk is aan nieuwe producten. Heb jij al een bureau of bureaustoel gezien die jouw kantoor mag sieren? Wanneer je ervoor kiest om je werkplek of complete kantoor in te richten met refurbished meubilair, maak je een duurzame keuze doordat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn om deze producten te maken. En ga je voor kwalitatief hoogwaardig design dat je elke dag een beetje blij maakt.

Refurbished design bij Flinders

Flinders heeft een exclusieve samenwerking met Workbrands. Dat betekent dat wij refurbished design leveren vanuit Workbrands met merken als Vitra, Herman Miller en Gispen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van onze refurbished design collectie en staat deze niet op de website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een ander product ontvangt dat wel aan je verwachtingen voldoet.