Livingstone Design

Livingstone Design is een Nederlands designmerk en is in 2016 opgericht. De collectie bestaat uit kleine meubels, woonaccessoires en verlichting. Livingstone is voornamelijk een verzameling van ontwerpen van designers uit het binnen- en buiteland. Op deze manier bieden ze ontwerpers de mogelijkheid om hun producten bekendheid te geven. Livingstone is daarom constant opzoek naar de mooiste producten ter aanvulling van hun eigen collectie. Dit geeft ook veel variatie in de collectie waardoor er vast en zeker iets tussen zit voor jou. De stijl van Livingstone kun je het best omschrijven als klassiek en landelijk wat de woonruimte een speelse, gezellige en fijne sfeer geeft. Oftewel de ingrediënten voor een warm en knus interieur.

Opbergruimte in overvloed in de kasten van Livingstone Design

Aan opbergruimte geen gebrek. De kasten van Livingston Design zijn lekker ruim. Genoeg plek voor al je servies, kruidenpotjes en zelfs flessen wijn kun je er in opbergen. De Livingstone Design Clydevale buffetkast heeft maar liefst vijftien vakken waar je flessen in op kunt bergen. Super handig voor die heerlijke wijnen die nog even moeten rijpen. Een andere prachtige kast uit de collectie van dit merk is de Livingstone Design Edendale High buffetkast. Een kast met karakter. De kast heeft een donkere, rustieke finish en houten details. Een ware eyecatcher voor in je woonkamer.

Livingstone Design kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.