Naar boven

Flinders magazine

Elk half jaar brengt Flinders een printmagazine uit die boordevol inspiratie en handige tips staat. We geven je inspiratie voor verschillende ruimtes door trends uit te lichten en door designklassiekers in het zonnetje te zetten. Zo kun je eenvoudig ideeën opdoen voor je eigen woning en/of buitenruimte. In het Flinders magazine vind je onder ‘shop’ schitterende beelden met producten van merken die wij verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Vitra, Hay, Fermob, &tradition en Emu. Verder geven we je adviezen over bijvoorbeeld de inrichting van een deel van je woning of het onderhoud van bepaalde meubels. Kortom, in het Flinders magazine vind je eigentijdse woonideeën, praktische adviezen, inspirerende woontrends en meer voor elke ruimte in en rondom je woning. Ontdek wat jouw interieur een boost kan geven. Hieronder vind je de Flinders magazines: 

Wil je de laatste editie van het Flinders Magazine in print ontvangen? Voeg het magazine gratis toe aan je winkelwagen en ontvang hem thuis.


Twee Flinders magazines per jaar

We brengen elk jaar een uitgave voor de lente/zomer en herfst/winter uit. Zo kunnen we de onderwerpen in het magazine perfect toespitsen op de seizoenen waarvoor we het magazine uitbrengen. Benieuwd wanneer het volgende magazine wordt uitgebracht? Dit Flinders magazine kun je verwachten vanaf september 2020.

Vragen over het Flinders magazine?

Het kan maar zo zijn dat je na het lezen van het Flinders magazine een of meerdere vragen hebt. Bij Flinders helpen we je graag met al je vragen en daarom kun je contact opnemen met Klantadvies. Heb je onderwerpen waarover je in een volgend magazine graag meer leest of ziet? Dan kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@flinders.be.

Exclusief magazine boordevol inspiratie voor je raam

Dit magazine laat zien welke opties er zijn, hoe dit er in je woning uit komt te zien en wat dit met de sfeer in je huis doet. Met dit inspirationele magazine ben je op de hoogte van de laatste trends, doe je ideeën op en kom je erachter wat past bij je interieur. 

Inspiratie voor je raam