MiaCara krabpalen

Krabben hoort bij het gedrag van een kat. Niet hun allerleukste eigenschap, helemaal niet wanneer ze het aan je mooie meubels doen. Met een van de MiaCara design krabpalen heeft je kat nu een eigen designstuk om zich op uit te leven. Omdat het belangrijk is een krabpaal zo neer te zetten dat de kat er altijd makkelijk bij kan, is het een uitkomst dat het merk esthetisch verantwoorde exemplaren heeft ontworpen. Neem de Torre krabpaal small. Dit is een simplistisch exemplaar waar de kat zich lekker in kan verstoppen of neervlijen op het bovenste plateau en als een koning of koningin op zijn of haar troon de boel in de gaten kan houden. En waar je kat natuurlijk die scherpe nagels in kan zetten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Alles over MiaCara

Dit Duitse merk is gespecialiseerd in accessoires voor de kat of hond. Ze hebben een diverse collectie met kwalitatief goede producten die ontworpen zijn naar de behoeftes van de twee diersoorten. Maar ook aan de behoeftes van de baasjes is gedacht. Alle spullen zijn namelijk erg stijlvol vormgegeven zodat ze niet zullen misstaan in een huis dat met veel zorg en goede smaak is ingericht. Omdat de oprichters zelf dierenliefhebbers zijn, voel en zie je terug dat de producten met veel passie zijn gemaakt. En dat geldt ook voor deze serie design krabpalen van MiaCara. Deze collectie maakt het eindelijk mogelijk voor je kat om zijn nagels in een designstuk te zetten zonder dat het jou verdrietig maakt.

MiaCara krabplanken voor de kat

Hoe lief en leuk katten ook zijn, hun drang tot krabben is niet altijd een feest. Zeker wanneer ze dit graag aan je mooie designspullen doen. Een krabpaneel of krabplank is dan de uitkomst, een mooi designstuk helemaal voor hunzelf waar ze aan mogen krabben wat ze willen Mocht je een kat eentje die wel erg krabbehoeftig is, dan kan het Volto krabpaneel precies dat zijn wat jij nodig hebt. Dit Volto krabpaneel voelt zich thuis in iedere woonstijl en kan je makkelijk in en uit elkaar halen. En ook voor de baasjes is de esthetische elegantie een groot feest. Heeft het krabpaneel zijn beste tijd wel gehad? Geen probleem. Het vilt kan gewoon worden vervangen.

MiaCara design krabpalen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara krabpalen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.