MiaCara kattenmanden

Ben jij de trotse eigenaar van een kat? Een eigenwijze viervoeter die het huis van extra gezelligheid voorziet? En ben je nog op zoek naar een kattenmanden design waar hij lekker in kan opkrullen en slapen? Neem dan een kijkje in de collectie MiaCara design kattenmanden. Dit merk is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige producten voor de kat of hond die niet misstaan in een modern en smaakvol ingericht huis. Neem bijvoorbeeld de Nido kattenmand. Deze grof gehaakte mand is stoer en schattig tegelijkertijd. Een makkelijk te verplaatsen exemplaar, want één dingen hebben katten gemeen: het zijn wispelturige wezens. Dus verplaats de mand van de bank naar het bed en zet hem dan weer op een kastje. Je kat zal hem altijd weten te vinden en ligt vast in no-time heerlijk te spinnen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

MiaCara voor honden en katten

MiaCara begon met het verkopen van hondenproducten. De oprichters, een Duits echtpaar, hadden zelf een hond en miste een bepaalde kwaliteit en esthetiek in de producten die ze voor hun hond aanschafte. Een gat in de markt dus en zo is MiaCara geboren. Cara was de naam van hun hond, vernoemd naar Mia Cara wat mijn lieveling in het Italiaans betekent. De producten voor honden verkochten als een trein en werden zelfs door katteneigenaren aangeschaft. Dit deed de eigenaren besluiten ook een aparte lijn voor katten op te zetten. Zij hebben immers hun eigen specifieke wensen. Inmiddels heeft het stel zelf ook een kat in huis. Hoe zij heet? Mia natuurlijk! Een van de testers van deze lekkere kattenmanden.

Een luxe kattenmand van MiaCara

Dit merk weet als geen ander op verschillende manieren je kat te verwennen en zijn leven van nog meer gemak te voorzien. Zo is de Anello kattenmand een luxe kattenmand waar katten voorheen enkel van konden dromen. En ook voor de baasjes is de esthetische elegantie een groot feest. Zeker wanneer de rest van je interieur een mix is van simplistische lijnen en natuurlijke materialen. De ronde houten mand met een kussen van zacht nep bont komt in twee verschillende kleuren voor: ash/ivory of walnut/taupe. Je kunt dus kiezen welke bij jou thuis het best staat. Je kat wordt na aanschaf ongetwijfeld nog luier dan hij nu al is en dat maakt hem misschien nog wel liever.

MiaCara design kattenmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle MiaCara kattenmanden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.