hero image

Frédéric Sofia

Frédéric Sofia heeft een passie voor objecten, hun design, de geschiedenis en de relatie tot de mens. Naar eigen zeggen maakt hij niks wat met mode te maken heeft, maar is het vakmanschap wat iets ontwerpt. De objecten die Frédéric Sofia ontwerpt, zijn vooral duurzaam en hebben een bijzonder verhaal. De objecten moeten elke dag makkelijker en plezieriger maken. Het is een combinatie van functionele bruikbaarheid, visuele impact en ergonomie. De ontwerpen weerspiegelen een manier van leven. Frédéric Sofia ziet design als een creatieve service die hij aan anderen verleent. Klinkt goed, toch?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 60 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 60 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Frédéric Sofia

Frédéric Sofia is in 1967 geboren in Lyon en is een bekend ontwerper voor onder andere het Franse merk Fermob. In 1994 richtte hij zijn eerste eigen bedrijf op en in 2000 opende hij zijn eigen studio in Parijs. Alles om zijn ontwerpen te kunnen delen met de wereld. Frédéric Sofia heeft een passie voor industrie- en productietechnieken. Hij heeft een universitaire studie gedaan in Mechanical Engineering en is nu ook vaak te vinden op de fabrieksvloer om gereedschappen te inspecteren, nieuwe technologieën te ontdekken en geïnspireerd te raken door kennis van specialisten. Daarnaast houdt hij zich natuurlijk bezig met het ontwerpen van bruikbaar design. De ontwerpen van Frédéric Sofia zijn welwillend, eerlijk en hebben een ergonomisch design.

Relaxen in de tuin met Fermob

Fermob is een Frans designmerk gespecialiseerd op het gebied van tuinmeubelen. Het merk heeft aan Frédéric Sofia gevraagd om de Luxembourg collectie uit 1923 te voorzien van een nieuwe twist. De klassieke vormgeving werd gecombineerd met het moderne materiaal aluminium. De items zijn weersbestendig en van lichtgewicht waardoor ze ideaal zijn voor in de tuin. Relax jij in de zomer in een van de producten uit de Luxembourg collectie? Het kan ook zo zijn dat de Sixties collectie beter aansluit op jouw wensen. Ook deze collectie is ontworpen door Frédéric Sofia.

Frédéric Sofia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten Frédéric Sofia. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Frédéric Sofia en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.