Fermob Sixties

Een ontspannen collectie met een retro randje, dat is de Fermob Sixties serie ten voeten uit. Met deze Sixties collectie van Fermob haal je de jaren 60 weer een beetje in huis, of liever gezegd in de tuin. In de jaren 60 waren kleuren als geel en oranje erg populair, dus natuurlijk zijn die kleuren ook beschikbaar voor deze collectie. Het uiterlijk is dus sixties, maar de materialen zijn helemaal van nu. Het perfecte voorbeeld uit de collectie is de Fermob Sixties bank. De bank heeft een aluminium frame met een kunststof zitting die je met open armen verwelkomt. Door de zachte lijnen en uitnodigende vorm is het de perfecte bank voor zowel binnen als buiten. Waar kan jij wel een beetje jaren 60 gebruiken?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan deze collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt tuinmeubelen uit de Fermob Sixties collectie dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien zijn de producten van Fermob verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren en, niet geheel onbelangrijk, zitten de tuinstoelen zeer comfortabel.

Verrassend Fermob

Fermob verrast met een innovatieve mix van materialen en kleuren! In 2010 werd de Fermob Sixties fauteuil ontworpen door Frédéric Sofia. Hij wilde de Fermob Sixties collectie een royale en comfortabele vorm te geven. Daarom stelde hij zich voor dat de Sixties fauteuil een uitnodigende, kalmerende en comfortabele schelp is. Vooral de zitting van de Fermob Sixties collectie is speciaal: De stoel heeft een kunststof zitting van geweven polymeer. Dit maakt de stoel verrassend sterk en erg comfortabel. De Fermob Sixties stoel heeft dezelfde opvallende ronde vormen en past met zijn metalen frame en kleurencombinaties zoals oranje met geel perfect binnen het plaatje van de Sixties. Ben je (net als wij) weg van het design maar houd je niet zo van kleuren zoals geel en oranje? Niet getreurd, de Fermob Sixties collectie is namelijk ook in wit en grijs beschikbaar.

Fermob Sixties bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Sixties serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Sixties collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Sixties familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.