Hee Welling

De Deense ontwerper Hee Welling kennen we vooral van zijn ontwerpen voor het bekende merk Hay. Het Scandinavische design zie je daarom ook duidelijk terug in de producten die hij ontwerpt en maakt. We hebben het dan met name over simpel, ingetogen en functioneel. Hij is enorm bekend geworden door de About a Chair stoelen voor Hay. Deze serie stoelen is inmiddels zo groot dat er tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn. En innovatief design wist hij te verwerken in ander zitmeubilair: de Hee Dining tuinstoel, Hee Bar barkruk buiten en Hee Lounge loungestoel. De verschillende kleuren, hoogwaardige kwaliteit en eenvoud zorgen ervoor dat deze meubels goed in de smaak vallen en succesvol zijn. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 195 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 195 producten Terug naar boven

Hoe Hee Welling ooit begon        

Zijn ontwerperscarrière startte in 1996 in Brandbjerg aan de Art School in Denemarken. Hee Welling heeft ook gestudeerd aan The Danish Design School. In 2001 studeerde hij af en ging aan de slag als meubelontwerper. Direct nadat hij was afgestudeerd, besloot hij naar Vietnam te gaan om zijn werk voort te zetten. Toch heeft hij daar niet lang gezeten, want een jaar later kwam hij terug naar Europa om zijn carrière door te zetten in Scandinavië. Dit bracht hem tot zijn eigen studio in Kopenhagen die hij in 2003 opende. Hij werkt tot op de dag van vandaag in zijn studio samen met toonaangevende nationale en internationale fabrikanten. De waardering van zijn Scandinavische interieurdesign blijkt ook wel uit het feit dat zijn werk in verschillende beurzen en musea te bewonderen is. 

Hee Welling bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Hee Welling. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Hee Welling en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.