Iskos-Berlin

Het designpartnerschap van Iskon-Berlin werd opgericht in 2010 in Kopenhagen. Het duo bestaat uit Boris Berlin en Aleksej Iskon en samen ontwerpen zij prachtige meubels voor onder andere Muuto en HAY. Hun visie is om design te zien als een kunst van het vertellen van verhalen. Het verhaal is vaak complex en bestaat uit semantiek, morfologie, materialiteit, technologieën en vele andere elementen. Elk ontwerp heeft een eigen individuele geschiedenis die deel uitmaakt van bredere verhalen. Hoe duidelijker het verhaal, hoe groter de kans dat mensen het ontwerp begrijpen en onthouden. Een mooi voorbeeld daarvan is de HAY Soft Edge collectie. De stoelen zijn tot stand gekomen met de laatste technieken op het gebied van MDF. Een prachtig resultaat waar zitcomfort hoog in het vaandel staat.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 82 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 82 producten Terug naar boven

Aleksej Iskos en Boris Berlin

Boris Berlin is geboren in 1958 en komt uit Sint-Petersburg in Rusland. Hij studeerde af aan het aan het Institute of Applied Arts en ging vervolgens aan de slag met het ontwerpen van industriële producten en grafische afbeeldingen. Iskos is een stukje jonger en is geboren in 1956. Hij komt uit Kharkov en studeerde architectuur, engineering en industrieel ontwerpen in zowel Oekraïne als Denemarken. Voordat het ontwerpersduo Iskos-Berlin oprichtte, werkte zij al samen bij Komplot Design. Boris Berlin was een van de oprichters in 1987 en Aleksej Iskos kwam in 1999 bij het bedrijf werken. Beiden hebben ze een verkennend karakter dat resulteert in producten die tot stand zijn gekomen met behulp van nieuwe technologieën.

Iskos-Berlin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Iskon-Berlin. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Iskon-Berlin en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.