HAY Soft Edge

De HAY Soft Edge collectie bestaat uit verschillende stoelen die tot stand zijn gekomen met de laatste technieken op het gebied van MDF. Dat er bij de productie van de stoelen uit de HAY Soft Edge collectie gebruik is gemaakt van een bijzondere MDF techniek zie je mooi terug in de Soft Edge Wood stoel. Alle scherpe hoekjes en randjes van de zitting zijn namelijk omgebogen. Dit ziet er niet alleen heel clean uit, maar het komt ook ten goede aan het zitcomfort. En natuurlijk voorkomt het ook een hele hoop pijnlijke incidentjes. Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en is daarnaast stapelbaar. Dat maakt de Soft Edge Wood stoel niet alleen de perfecte stoel voor binnenshuis, maar ook voor bijvoorbeeld horecagelegenheden. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Over HAY

Toen HAY in 2002 werd opgericht, had het merk als doel om Deens design weer op de kaart te zetten. Want waar de Zweedse designers destijds volop in de belangstelling stonden, bleef Denemarken een beetje achter. We kunnen inmiddels wel concluderen dat HAY geslaagd is in haar missie. HAY mag zich vandaag rekenen tot een van de grootste designlabels ter wereld. Het merk maakt prachtig en vernieuwend eigentijds design dat verschillende elementen uit de architectuur, fashion en designwereld met elkaar combineert. De ontwerpen komen tot stand met behulp van ’s werelds meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers. Als je daarbij bedenkt dat HAY ook altijd aandacht heeft voor vernieuwingen op technisch vlak, snap je wel waarom dit merk zo’n enorm succes is geworden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de andere stoelen van HAY.

HAY Soft Edge collectie: een combinatie van hout en staal

Wist jij dat de HAY Soft Edge collectie eveneens een familielid kent dat niet alleen uit hout bestaat, maar het hout combineert met het meer industrieel ogend staal? Als dat niet het geval is, stellen we je bij deze graag voor aan de Soft Edge Steelcut trio 195. De zitting van deze stoel is gemaakt met dezelfde bijzondere MDF techniek als de Soft Edge Wood stoel en is daarmee net zo strak en comfortabel als zijn broertje. Het onderstel is echter gemaakt van staal in plaats van hout. Dit staal benadrukt de minimalistische zitting waardoor de stoel als geheel een wat luchtigere uitstraling krijgt.

HAY Soft Edge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle producten uit de HAY Soft Edge collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.