hero image

Lucidi Pevere

Lucidi Pevere staat voor het ontwerpersduo Paolo Lucidi en Luca Pevere. Ze hebben allebei gestudeerd in Milaan en hebben daar een professionele ontwikkeling doorgemaakt. Sinds 2003 ontwikkelen ze samen projecten en sinds 2006 bestaat zelfs hun eigen studio LucidiPevere. Dit ontwerpersduo is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen die zij aan kunnen gaan om nieuwe productsoorten te creëren en op de markt te brengen. Dit doen zij met ongekende materialen en technologieën. Ze ontwerpen onder andere voor de wereldwijd bekende Italiaanse merken Foscarini en Emu.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Lampen van Lucidi Pevere

Lucidi Pevere ontwerpt voor verschillende merken waaronder Foscarini. Dit is een Italiaans verlichtingsmerk met een schitterende collectie designlampen. Een bekend voorbeeld van de ontwerpen hiervan is de Bahia collectie. Deze lampen hebben organische, ietwat asymmetrische vormen. Dit zorgt voor een interessant schaduwspel door middel van de reflectie die ontstaat. Een groot gedeelte van deze lampen bestaat uit verschillende delen op elkaar. Ook dit zorgt voor een spannend licht- en schaduwspel. Eén lamp staat al prachtig op de lamp, maar meerdere lampen bij elkaar creëert een unieke lichtcompositie en een mooie wanddecoratie. Ben jij al enthousiast?

De tuin in met Lucidi Pevere

Naast verlichting ontwerpt Lucidi Pevere ook meubels voor onder meer je tuin, balkon of (dak)terras. Dit doen zij onder andere voor het Italiaanse tuinmeubelmerk Emu. Voor dit designmerk heeft het ontwerpersduo de Darwin collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit een tuintafel en een reeks tuinstoelen die met en zonder armleuning verkrijgbaar zijn. De items uit deze collectie worden gemaakt van staal en zijn daardoor erg geschikt voor buiten. Ook zijn de items ergonomisch ontworpen en is comfort gegarandeerd. Met de Darwin collectie is jouw tuinset in een keer klaar en kun je genieten in de buitenlucht.

Lucidi Pevere bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Lucidi Pevere. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lucidi Pevere en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.