Paolo Lucidi en Luca Pevere voor Foscarini

Lucidi en Pevere zijn de geniën achter de Bahia collectie voor Foscarini. Beide heren hebben een opleiding gedaan in de Milanese designscene waarnaar ze hun eigen studio hebben opgericht in Udine. Ze dagen zichzelf constant uit om nieuwe producttypes te creëren, omdat ze altijd op zoek zijn naar ongekende materialen en technologieën. Dit is dan ook altijd het startblok waaruit Lucidi en Pevere werken wanneer ze beginnen aan een nieuwe uitdaging. Het duo heeft meer dan twee dozijnen aan awards gewonnen voor hun designs en dat vinden wij bij Flinders meer dan terecht. Ze beschrijven de Bahia collectie van Foscarini zelf als een verfijnd grafisch bord en een helder spel van licht en schaduw. De verschillende dimensies maken deze lamp uniek en buitgewoon prachtig, vind jij ook niet?

Een groot succes: Foscarini en Bahia

Dat Bahia bij Foscarini terecht is gekomen, is meer dan logisch. Foscarini bedenkt, ontwikkelt en produceert decoratieve lampen die, dag en nacht, uit of aan, verleiden, verrassen en inspireren. De lampen van Foscarini zijn ontworpen als designobjecten die ruimtes transformeren. Ze combineren schoonheid met emotie. Ze spelen in op aspecten als vrijheid, passie, innovatie, charisma, poëzie en een Italiaanse geest. Kwaliteit en het milieu staan boven aan het lijstje van Foscarini waardoor je op welk vlak dan ook nooit teleurgesteld raakt. Eigenlijk is de samenwerking tussen het ontwerpersduo van Bahia en Foscarini dus heel voor de hand liggend, want aan al deze aspecten voldoet deze fraaie collectie ook. Neem een voorbeeld aan de Bahia Mini MyLight wandlamp LED. Zie jij hem al bij jou thuis aan de muur hangen?

Foscarini Bahia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Bahia collectie van Foscarini kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Foscarini. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.