Michael Anastassiades

Michael Anastassiades is een designer die in 1994 zijn studio heeft geopend om milieuvriendelijke meubels en accessoires te kunnen ontwerpen die passen bij de hedendaagse cultuur en ethiek. Hij ontwerpt minimalistische objecten die passen bij het alledaagse gebruik, maar toch iets onverwachts hebben. Zijn werk wordt tegenwoordig tentoongesteld in diverse internationale musea waaronder het museum Modern Art in New York. Hij werkt ook voor grote merken als Flos, Puiforcat, Lobmeyr en Svenskt Tenn. In 2007 is hij zijn eigen bedrijf begonnen om producten onder zijn eigen naam te kunnen produceren. De collectie bestaat uit lampen, meubels, sierraden en objecten voor op tafels. Bij Flinders valt hij onder andere op door zijn buitengewone ontwerpen in de collecties IC Lights en Arrangements.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 52 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 52 producten Terug naar boven

Hoe de passie van Michael Anastassiades voor ontwerpen begon

Michael is opgegroeid in Cyprus waar hij als kind al hield van tekenen. Hij had altijd een potlood en papiertje bij de hand en ging daarmee de kinderen in de buurt langs om te vragen of ze iets voor hem wilde tekenen. Hij probeerde het na te tekenen, maar ontdekte dat het veel leuker was om zelf iets te tekenen en kon hierin zijn creativiteit goed kwijt. Had hij er nooit aan gedacht om iets met zijn creativiteit te gaan doen, laat staan een designer te worden. Hij is daarom in eerste instantie gaan studeren aan de Imperial College of Sience Technology and Medicine in Londen, maar behaalde later zijn master degree in Industrial Design aan de Royal College of Art.

Michael Anastassiades bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Micheal Anastassiades. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Micheal Anastassiades en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.