Actie: tot -25% op productselectie van Flos

Je ontvangt nu tot 25% korting op een selectie producten van Flos. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-18 van 18 producten

Flos IC Lights met uitgebalanceerde perfectie

De IC Lights collectie van Flos is, zoals een jongleur, perfect in balans. De lichtbollen van de hang-, wand- en staande lampen lijken te zweven op de slanke stangen van staal. Bijzonder aan de Flos IC Lights lamp is dat de lichtbollen constant in beweging lijken te zijn. Toch blijven ze rustig op hun plaats, zelfs wanneer ze op hun kop hangen! Neem de Flos IC Lights S2 hanglamp. Deze lamp gaat eigenlijk verder dan een jongleur. Ondanks dat de lichtbol zich aan de onderkant van de stang bevindt, geeft hij geen millimeter toe. Voor de perfecte balans tussen vormgeving en licht zit je in deze collectie dus helemaal goed.

Eindeloze keuze uit IC Lights lampen

De verschillende lampen uit de IC Lights collectie van Flos zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en vier prachtige kleuren: messing, zwart, bordeaux(rood) en chroom. Een uitgebreide keuze dus. Alle IC Lights lampen van Flos zijn in ieder geval gemaakt van staal in combinatie met een lichtbol van geblazen glas. Zo is de Flos IC Lights F2 vloerlamp een perfecte toevoeging voor jouw woonkamer. Of wat dacht je van de Flos IC Lights T1 High tafellamp? Voor het geval je werkplek wat uit balans voelt: de Flos IC Lights C/W 1 wandlamp is dan de ideale keuze voor jou. In deze collectie is het in elk geval allemaal mogelijk. Ook geeft de combinatie van deze verschillende lampen een verrassend leuk effect.

Flos IC Lights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Flos IC Lights collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.