hero image

Noortje van Eekelen

Noortje van Eekelen is een gedreven en gepassioneerde ontwerper en onderzoeker. Ze is actief in verschillende capaciteiten binnen het internationale artistieke veld en vooral bekend als ontwerper van schitterende designproducten. Haar stijl is te omschrijven als kleurrijk met veel prints die een luxueus totaalplaatje creëren. Haar inspiratie haalt ze dan ook veel van reizen over de hele wereld. In onze collectie vind je de ontwerpen van Noortje van Eekelen die ze voor het Nederlandse merk Moooi Carpets op de markt heeft gebracht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Werkwijze van Noortje van Eekelen

Het doel van Noortje van Eekelen is ontwerpprojecten ontwikkelen met een sociaal karakter. Dit om de samenleving te informeren en kritische bewustwording te creëren over hedendaagse vraagstukken. Bij de realisatie van haar werk wordt gebruikgemaakt van een methode die onderzoek probeert te implementeren in het ontwerp en de bijbehorende uitdrukkingen. Noortje van Eekelen vindt het leuk om met andere professionals uit verschillende kennisgebieden samen te werken en te sparren. Dit is iets wat zij ook veel stimuleert. Sinds 2009 leidt ze haar eigen ontwerppraktijk onder de naam ACED in Amsterdam.

Prachtige vloerkleden van Noortje van Eekelen

Noortje van Eekelen is een van de ontwerpers voor het designlabel Moooi Carpets. Dit merk is de jongste producent van designvloerkleden in Nederland. Het merk wordt gekenmerkt door kleurrijke ontwerpen en echte eyecatchers die als ware kunstwerken door het leven gaan. Dat is ook precies de reden waarom dit merk perfect aansluit op de ontwerpwijze van Noortje van Eekelen. Een bekende collectie is de Utopian Fairy Tales. Alle vloerkleden uit deze collectie hebben een sprookjesachtige uitstraling met felle kleuren en veel gouden details. De inspiratie voor deze vloerkleden komt uit dromen en de toekomst. Een andere bekende collectie is de Dazzling Dialogues. Deze collectie is geïnspireerd op het gebruik van emoticons en als je goed kijkt, zie je er ook wel een paar zitten.

Noortje van Eekelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Noortje van Eekelen. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Noortje van Eekelen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.