TAF Architects

TAF Architects is in 2002 opgericht door Gabriella Gustafson en Mattias Stahlbom. Samen hebben zij een studio opgericht in de Zweedste hoofdstad Stockholm. In hun filosofie kijken ze continu naar de directe omgeving. Dit is vervolgens van invloed op materialen, manieren van leven en kleuren. TAF Architects probeert steeds te vernieuwen of met een andere blik naar bestaande elementen te kijken zodat het ontwerp interessant blijft voor de eindgebruiker. Bekende merken waarvoor TAF Architects heeft ontworpen zijn het Scandinavische Muuto en Skagerak. Laat je verrassen door alle ontwerpen die dit bekende ontwerpersduo op de markt heeft gebracht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 47 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 47 producten Terug naar boven

TAF Architects x Ambit

TAF Architects ontwerpt veel voor het Deense merk Muuto. Hiervoor heeft het ontwerpersduo de bekende Ambit lamp ontworpen. Deze lamp is gemaakt volgens de traditionele methoden die zijn versmolten met de ontdekking van nieuwheid in de vorm van expressie van het object. De mix tussen zowel de lineaire als ronde vormen laat het ontwerp van de Ambit lampen spreken. Door het tijdloze ontwerp overleeft deze lamp van TAF Architects met gemak alle rages en trends. De kracht van deze lamp zit hem in de eenvoud waardoor hij zeer geschikt is voor vrijwel elke woonruimte. Het maakt dus niet uit welke stijl jouw huis uitademt.

TAF Architects bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van TAF Architects. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van TAF Architects en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.