Arco Pivot wandkast
4-6 weken
 
€ 1.305
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Arco Pivot wandkast

Omschrijving

De Pivot van Arco is ontworpen door Shay Alkalay.

De Pivot wandkast van Arco is side-table en kast ineen. Bovenop kun je kwijt wat je wilt laten zien. En in de twee laden kun je opbergen wat niet in het zicht hoeft te liggen. De laden gaan op een speelse manier open, zodat het lijkt alsof ze naar beneden vallen uit de wand. Maar Pivot houdt zich kranig staande. Mooi voor in de woonkamer, maar ook als sfeermaker in de slaapkamer. Misschien als kaptafel?

Deze Pivot wandkast van Arco heeft een breedte van 82 centimeter, een hoogte van 100 centimeter en een diepte tussen de 29 centimeter (ingeklapt) en 63 centimeter (uitgeklapt). De kast is gemaakt van eikenhout, de naturelkleur is nog goed te zien. Handig: de laden van de Pivot kunnen tegelijkertijd geopend worden. De Arco Pivot wandkast reinig je met een vochtige doek.

Zoek je naast de Pivot wandkast van Arco een andere Wandkast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Arco. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Pivot wandkast, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Afmetingen (b) 82.00 x (d) 29.00 x (h) 100.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Eiken (hout)
Garantie Ja
Merk Arco
Ontwerper Shay Alkalay
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Arco Pivot wandkast

Klantenreviews

Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

De Pivot staat bij ons erg handig in de gang, er past van alles in en neemt toch weinig ruimte in!
Kirsten 28 januari 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven