Wever & Ducré verlichting

Wever & Ducré is een Belgisch designlabel dat in 1983 is opgericht door een groep jonge Belgische ondernemers. Omdat België officieel tweetalig is, was het lastig om met een goede naam te komen. Omdat ze niet wilden kiezen voor een overwegend Vlaamse of overwegend Franse naam, gingen ze op zoek naar een naam die in beide talen fonetisch werkt. Ze kwamen toen met een samenstelling van de vijf kernwaarden die ze als cruciaal zagen voor het succes van het bedrijf. Werklust, Vertrouwen, Enthousiasme, Durf en Creativiteit. Kortweg: Wever & Ducré. En sindsdien is het hun streven om met lampen te komen die voldoen aan deze vijf begrippen. Wever & Ducré heeft een bijzonder grote collectie verlichting. Zowel voor binnenshuis als voor buitengebruik. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Wever & Ducré Central Up/Down wandlamp LED en Wever & Ducré Box 2.0 wandlamp LED.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 49 producten

Toppers van Wever & Ducré

Veel lampen van Wever & Ducré kun je zowel buiten als binnen gebruiken. Lekker multifunctioneel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Central Up/Down wandlamp? Deze elegante wandlamp geeft een mooi, warm licht. En dan maakt het niet uit of hij buiten hangt of in de badkamer. Zoek je een donkere wandlamp? Bekijk dan eens de Inch 1.5 wandlamp. Deze lamp geeft prachtig sfeerlicht en komt op elke plaats in je huis goed tot zijn recht. Andere toppers van Wever & Ducré zijn de Box 2.0 wandlamp, de Bento 1.3 wandlamp en de Moon wandlamp. Wever & Ducré heeft ook mooie vloerlampen in de collectie.

Wever & Ducré heeft overal aan gedacht

Het mag duidelijk zijn dat de oprichters achter Wever & Ducré overal aan hebben gedacht. Zo vind je in hun rijkelijk gevulde collectie vloerlampen, wandlampen en hanglampen waardoor je eigenlijk voor elke ruimte wel een passende lamp kunt vinden. Los daarvan hebben alle lampen elk een totaal ander design. Ben jij iemand die graag voor een kleurrijke lamp gaat? Dan kun je ook in deze collectie vast en zeker slagen. Voor degenen die liever voor zwart, wit of grijs gaan, wordt het lastig kiezen door de enorme keuze. Collecties die je absoluut niet mag missen, zijn de Central, Benta, Wetro, Train en Wiro. Voor wat voor lamp ga jij? 

Wever & Ducré bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Zuiver en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Zuiver. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Zuiver veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven