Sorteren op

1-36 van 42 producten

Toppers van Wever & Ducré

Veel lampen van Wever & Ducré kun je zowel buiten als binnen gebruiken. Lekker multifunctioneel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Central Up/Down wandlamp? Deze elegante wandlamp geeft een mooi, warm licht. En dan maakt het niet uit of hij buiten hangt of in de badkamer. Zoek je een donkere wandlamp? Bekijk dan eens de Inch 1.5 wandlamp. Deze lamp geeft prachtig sfeerlicht en komt op elke plaats in je huis goed tot zijn recht. Andere toppers van Wever & Ducré zijn de Box 2.0 wandlamp, de Bento 1.3 wandlamp en de Moon wandlamp. Wever & Ducré heeft ook mooie vloerlampen in de collectie.

Wever & Ducré heeft overal aan gedacht

Het mag duidelijk zijn dat de oprichters achter Wever & Ducré overal aan hebben gedacht. Zo vind je in hun rijkelijk gevulde collectie vloerlampen, wandlampen en hanglampen waardoor je eigenlijk voor elke ruimte wel een passende lamp kunt vinden. Los daarvan hebben alle lampen elk een totaal ander design. Ben jij iemand die graag voor een kleurrijke lamp gaat? Dan kun je ook in deze collectie vast en zeker slagen. Voor degenen die liever voor zwart, wit of grijs gaan, wordt het lastig kiezen door de enorme keuze. Collecties die je absoluut niet mag missen, zijn de Central, Benta, Wetro, Train en Wiro. Voor wat voor lamp ga jij?

Wever & Ducré bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Wever & Ducré. Dat betekent dat wij alle Wever & Ducré producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Wever & Ducré en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Wever & Ducré. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Zuiver veilig en vertrouwd online bestelt.

Wever Ducré
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Snoerlengte
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Bevestiging