Inschrijfformulieren

De inschrijfperiode voor de Sustainable Interior Design Awards 2020 liep tot en met 30 juni 2020 en is momenteel gesloten.

Je kunt je inschrijven voor twee soorten awards: de Sustainable Product Awards en de Sustainable Brand Award. De Sustainable Product Awards bestaan uit de prijzen voor vernieuwende en duurzame home & living designproducten die in 2019 en 2020 op de markt zijn gebracht en momenteel te koop zijn. We maken bij deze award onderscheid in meubels, verlichting en accessoires (incl. raam-, vloer- en muurdecoratie). De Sustainable Brand Award is de prijs voor het meest vernieuwende en duurzame home & living merk van 2020.

Om kans te maken op een award, kun je je via een van de onderstaande inschrijfformulieren aanmelden tot en met 30 juni 2020. Vervolgens zal een vakjury drie genomineerden selecteren per categorie en de winnaars bepalen. De jury bestaat uit José Molenaar (hoofdredactrice Eigen Huis & Interieur), Peter van de Water (ontwerper) en Walther Ploos van Amstel (lector Citylogistiek). Op 21 augustus 2020 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de awardshow in Zaandam. 

Sustainable Product Evaluation Model 

Download hier het Sustainable Product Evaluation Model in het Nederlands.  
Download here the Sustainable Product Evaluation Model in English. 

Sustainable Product Awards

Via dit inschrijfformulier meld je je aan voor de Sustainable Product Awards (Nederlands).
With this form you can register for the Sustainable Product Awards (English). 

Sustainable Brand Award

Via dit inschrijfformulier meld je je aan voor de Sustainable Brand Award (Nederlands). 
With this form you can register for the Sustainable Brand Award (English).

Terug naar de pagina met alles over Sustainable Interior Design Awards