Solden bij Flinders

Wanneer beginnen de solden? De eerstvolgende solden zijn van 1 juli t/m 31 juli 2024. Ieder jaar wordt er in België weer smachtend naar de solden uitgekeken om te shoppen met korting. De wintersolden en zomersolden zijn dé twee momenten van het jaar om mooie meubels, lampen en accessoires van bekende designmerken met aantrekkelijke kortingen in huis te halen. Dat betekent dat je tijdens deze periode ook bij woonwinkel Flinders schitterende koopjes vindt. Houd deze pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws over de zomersolden die in juli starten. Op zoek naar design met korting? Neem dan een kijkje in onze outlet voor de meest actuele acties.

Online woonwinkel met veel solden koopjes

Bij Flinders vind je echt alles om je interieur compleet in te richten met design. In de collectie van de komende wintersolden vind je 10.000+ meubels, lampen en accessoires met korting. Tijdens de solden heb je de mogelijkheid om een groot deel van de nieuwste en meest trendy collecties vol meubels, verlichting en woonaccessoires met korting te kopen. Kun je niet wachten en blijf je graag op de hoogte van alle solden koopjes? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief en zorg dat je als eerst op de hoogte bent van de koopjes waarmee je je interieur klaar kunt stomen voor de zomer.

Solden koopjes bij Flinders: designmeubels, lampen en accessoires

Flinders is officieel dealer van meer dan 150 designmerken. Dat betekent dat wij alle solden koopjes kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.