Ontvang alle solden deals

Zomersolden 2023

Wanneer beginnen de solden? De start van de eerstvolgende solden is van 1 juli t/m 31 juli 2023. Ieder jaar wordt er in België weer smachtend naar de solden uit gekeken. Het is niet voor niets dat veel dames tijdens de solden één dag vrij nemen om te gaan shoppen. De wintersolden en zomersolden zijn dé twee momenten van het jaar om de mooiste meubels, lampen en woonaccessoires van bekende design merken met aantrekkelijke kortingen in huis te halen. Dat betekent dat je tijdens deze solden periode ook bij woonwinkel Flinders weer schitterende koopjes vindt. Profiteer deze solden van 10% korting op bijna alle producten uit ons assortiment. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over de wintersolden 2023 bij Flinders. Op zoek naar leuke kortingen? Neem eens een kijkje in onze outlet voor de meest actuele acties!

Woonwinkel boordevol solden koopjes

Bij Flinders vind je echt alles om je interieur compleet in te richten met design. In de collectie van de komende zomersolden vind je meer dan 40.000 meubels, lampen en accessoires. Tijdens solden heb je de mogelijkheid om een groot deel van de nieuwste en meest trendy collecties vol meubels, tuinmeubelen, verlichting en accessoires met korting te kopen. Kun je niet wachten en blijf je graag op de hoogte van alle solden koopjes? Schrijf je dan op deze pagina in voor de nieuwsbrief en zorg dat je als eerst op de hoogte bent van de koopjes waarmee je je interieur klaar kunt stomen voor de zwoele zomerdagen.

Solden koopjes bij Flinders: design meubels, tuinmeubelen, verlichting en accessoires

Flinders is officieel dealer van meer dan 150 designmerken. Dat betekent dat wij alle solden koopjes kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.