Babykamer

Design babykamer

Om een geschikte ruimte voor je baby in te richten, vormen babykamer meubels een van de basiselementen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bed waar de baby heerlijk in kan slapen, een kast waar je handige spullen in kan opbergen en een vloerkleed om net wat meer warmte toe te voegen aan deze ruimte. Babykamer meubels moeten uiteraard functioneel en praktisch zijn, maar het is ook fijn als je met deze producten de babykamer een mooie, fijne uitstraling geeft en je er lang plezier van hebt. In deze collectie babykamer meubels vind je een gevarieerd aanbod waarin functionaliteit, kwaliteit, design, duurzaamheid en betaalbaarheid hoog in het vaandel staan. Heb jij al een favoriet product op het oog die de babykamer mag sieren?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Commodes Commodes

Ledikanten Ledikanten

Kinderlampen Kinderlampen

Kinderbehang Kinderbehang

Overige categorieën Sorteren op 1-36 van 476 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 476 producten Terug naar boven

Babykamer meubels van bekende Scandinavische merken

Ben jij groot fan van de Scandinavische woonstijl? Dan wil je dat ook vast graag doorvoeren in de rest van je woning en bij uitstek de babykamer. De babykamer moet vast een ruimte worden waarin een baby helemaal tot rust komt. Dit kun je perfect bereiken met Scandinavisch design. Natuurlijke materialen, rustgevende kleuren en eenvoud zien we veel terug in Scandinavische babykamer meubels. Als je het ons vraagt zijn dit elementen waar je die rustgevende uitstraling al gauw mee creëert. Zo zijn de babykamer meubels van Sebra vrij minimalistisch. En dat geldt eigenlijk net zo goed voor de producten van Done by Deer en Ferm living speciaal voor de babykamer. Door met deze merken te spelen, creëer je een gevarieerde designmix waar je elke dag weer blij van wordt.

Maak de babykamer af met behang

Door de wanden in de babykamer aan te pakken, bereik je vaak al een groots effect met behang. De vrolijke prints, minimalistische dessins en rustige kleuren maken dat er voor eenieder hoogstwaarschijnlijk wel een passend behangetje tussen zit dat een babykamer al gauw naar een hoger plan tilt. Behang vormt een belangrijk element van een babykamer en kan vrij eenvoudig een frisse look meegeven aan deze ruimte. Bovendien creëer je ook een heel andere sfeer wanneer je kiest voor een totaal andere kleur, print of dessin dan dat er daarvoor op de wand zat. Kies bijvoorbeeld voor het grafische Herringbone behang van Ferm Living om het vrij neutraal te houden of ga juist voor een relatief druk behang van Studio Ditte met dieren erop. Aan jou de keuze. Je kunt ook één wand van de babykamer behangen en de andere wanden verven met een kleur die in het behang terugkomt.

Babykamer meubels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle babykamer meubels van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar babykamer meubels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een babykamer meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.