Naar boven

Ligstoelen

Ligstoelen voor in de tuin vind je bij Flinders. Om goed te ontspannen in de tuin heb je natuurlijk een fijne tuinstoel nodig. Maar, wat is er nu fijner dan heerlijk onderuit liggen in een stoel? Vandaar dat we een prachtige selectie ligstoelen in ons assortiment hebben opgenomen. Populaire ligstoelen zijn de Emu Snooze en de Vitra .06. Of wat dacht je van de Fermob Alizé collectie? Veel van onze producten hebben we op voorraad en kunnen morgen al bij jou thuis afgeleverd worden. Flinders verzendt gratis.

Ligstoelen voor in de tuin

Met een ligstoel in de tuin kun je echt optimaal genieten van de natuur. Ga heerlijk in de stoel liggen, maar pas op dat je niet in slaap valt. 's Nachts wil het namelijk snel afkoelen. Wat dacht je van de Kartell LCP loungestoel? Of zie ie je jezelf al in de stijlvolle Magis Paso Doble Chaise Longue liggen? De comfortabele ronde lijnen van de stoel maken het wel erg lastig om niet in weg te dromen. Een andere goede optie is de Fermob Alizé Deck Chair ligstoel. Met dit Franse merk ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Maak het jezelf nog gemakkelijker met het bijpassende zitkussen. Een merk dat we bij tuinmeubelen natuurlijk niet mogen vergeten is Emu. Met de Emu Yard Sunbed ligstoel en de Emu Playa ligstoel lijkt het net alsof je op vakantie bent in je eigen tuin. 

Vragen over ligstoelen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke ligstoel. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte zithoogte van de stoel? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.