Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-34 van 34 producten Sorteren op 1-34 van 34 producten Terug naar boven

Het karakter van NINE

Wat is de kern van NINE? Dat vertellen we je graag. Het Deense merk NINE besteedt vooral aandacht aan het functionele en praktische aspect. Hun producten zijn ietwat ‘simpel’ te noemen, maar daar zit dan ook juist de kracht. Naast de simpliciteit is ook milieu een belangrijk thema voor NINE. Alle producten worden bijvoorbeeld flatpacked vervoerd waardoor ze minder ruimte innemen tijdens het verzenden. Dit maakt het hele proces een stuk efficiënter. NINE staat ook bekend om het feit dat ze veelal met jonge designers samenwerken. Als we een paar kernwoorden zouden moeten noemen voor NINE, dan zijn dat zonder twijfel ‘simpliciteit’, ‘praktisch’, en ‘doeltreffend’. Vind je ook niet?

Minimalistische designmeubels van NINE

Hoewel de producten van NINE op het eerste gezicht dus wat simpel lijken, zitten ze mega slim in elkaar. Neem bijvoorbeeld de Bolt stellingkast 2 planken 53x200 van NINE. Dit designproduct is in principe niet heel erg opvallend, maar door het tijdloze design en de opties voor verschillende kleurcombinaties vinden wij het toch écht bijzonder. Of wat dacht je van de Bolt stellingkast 3 planken 88x200? Neem bijvoorbeeld de eiken variant in combinatie met grijs. Deze designkast van NINE is gemaakt van gebogen plaatstalen en massief eiken stangen. De constructie is mega sterk en kun je dus eigenlijk voor van alles gebruiken. Wat dacht je van een stijlvol televisiemeubel of een mooi dressoir voor in de gang?

NINE bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NINE. Dat betekent dat wij alle producten van NINE kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij NINE. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van NINE veilig en vertrouwd online bestelt.