Binnenkijker: modern vakantiehuis in Ermelo

Op gepost door Renée IJzerman in Binnenkijken in de mooiste interieurs

Midden in het Leuvenumse bos in Ermelo schittert dit vakantiehuis waar een oase van rust overheerst. De natuur voert in deze binnenkijker zowel binnen als buiten de boventoon en dat komt terug in de kleuren, materialen en vormen die daarop afgestemd zijn. Dit vakantiehuis typeert zich door de moderne stijl waarbij functionaliteit een hoofdrol krijgt.

inspiratiefoto met

Stylingtip: benut elke ruimte in huis optimaal

Een vakantiehuis is vaak kleiner dan je eigen huis. Zo was er vanuit de bewoners de wens om eenvoudig extra zitruimte te kunnen creëren, omdat er regelmatig visite over de vloer komt. Dat kan perfect met de poefs in de woonkamer die met dienbladen erop fungeren als salontafels. Als je deze dienbladen er niet op plaatst, ontstaan er twee extra zitplaatsen. Ideaal, toch?

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Stylingtip: zet de puntjes op de 'i' met groen en accessoires

Dat een eethoek bestaat uit een tafel met bijpassende stoelen spreekt natuurlijk voor zich. Uiteraard mag verlichting hierin ook niet ontbreken. Juist de eethoek is een van de belangrijkste plekken in huis en deze breng je tot leven met zowel stijlvolle accessoires als bloemen en planten. In de eethoek van deze bewoners komen deze elementen allemaal erg mooi samen.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Stylingtip: verbind binnen op een subtiele manier met buiten

Dit vakantiehuis blendt mooi in de omgeving door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met gedempte, zachte tinten groen, blauw en beige die zorgen voor contrast. Deze materialen en kleuren komen zowel binnen als buiten perfect samen waardoor het terras letterlijk en figuurlijk een verlengstuk is van deze schitterende vakantiewoning.

inspiratiefoto met

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over deze binnenkijker? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.