Kersttafel dekken in klassieke stijl

Op gepost door Renée IJzerman in Indeling en styling

Wil je de tafel met kerst graag dekken in de klassieke stijl? Voor een kersttafel met een klassieke uitstraling mogen sierlijke details, elegante vormen en luxueuze materialen absoluut niet ontbreken. Eén ding is zeker: met deze designitems geef je jouw tafel tijdens de feestdagen een instant klassieke twist.

inspiratiefoto met

Inspiratie voor de klassieke kersttafel

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Om je op weg te helpen, laten we je een voorbeeld zien van hoe je jouw kersttafel kunt dekken en onderdompelen in de klassieke woonstijl. Daar horen natuurlijk de kleur donkerrood en allerlei messing accenten bij die in deze rustige tafelsetting extra mooi tot hun recht komen.

inspiratiefoto met

Shop design voor de klassieke tafelsetting

Een klassieke kersttafel past perfect bij deze tijd van het jaar. Van bestek in de kleur goud tot glazen met een chique karakter en kaarsen in de vorm van een kerstboom: met deze items style jij je tafel prachtig en geheel in kerstsferen af. Welk(e) designitem(s) mogen jouw tafel absoluut sieren tijdens de kerstdagen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over hoe je een kersttafel in deze klassieke stijl dekt? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.