Alles voor het perfecte koffiehoekje

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Op zoek naar het perfecte koffiehoekje in je keuken? Dat snappen we, want de dag kun je haast niet beter starten dan met een 'bakkie pleur'. Het fijne is dat zo'n koffiehoek niet veel ruimte vraagt. En nog fijner: met deze designitems richt jij hem volledig naar je smaak in. Aan de theeliefhebbers is trouwens ook gedacht.


inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Een koffiehoek in huis? Ontdek onze collectie

Van opvallende kleuren tot allerlei pasteltinten: in onze collectie heb je alles binnen handbereik om een koffiehoek in huis te creëren in de stijl die je mooi vindt én waar je elke dag blij van wordt. Eigenlijk mag een wandplank daar niet ontbreken zodat je bijvoorbeeld de mokken en koffiekan een mooie plek kan geven.


Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het perfecte koffiehoekje? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.