Woontips en advies

In deze omgeving vind je eigenlijk alles wat je helpt voor, tijdens en vooral ook na de aankoop van je favoriete designproduct. Alle adviezen, tips en stappenplannen die je helpen bij de keuze voor een product, maar vooral ook alle ins en outs om dat specifieke product als nieuw te houden. We hebben deze omgeving opgedeeld in zes thema's: Indeling & Styling, Instructies & Tips, Keuzegids, Onderhoud, Kleuradvies en Alles over verlichting. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt om design van je dromen te vinden en dat in optimale conditie te houden. Kun je het antwoord op jouw woonvraag niet vinden? Mail dan naar redactie@flinders.nl en we zoeken het graag voor je uit.

Laatste adviesartikelen

 
Soorten verlichting
Flinders kent vijf soorten verlichting: basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, gerichte verlichting en decoratieve verlichting.
Lees meer
 
Licht effect
Niet iedere lamp bewerkstelligt hetzelfde effect. We maken een onderscheid tussen direct en indirect licht, en tussen diffuus licht en gericht licht.
Lees meer
 
Verlichting per ruimte
Waar in de woonkamer en slaapkamer sfeer belangrijk is, ligt de nadruk in de badkamer en keuken meer op functionele verlichting.
Lees meer
 
3 x Kindvriendelijke meubelstoffen
Met kinderen in huis is de kans groter op het ontstaan van vervelende vlekken op je meubels. Welke meubelstoffen zijn vrij kindvriendelijk? We leggen het je uit.
Lees meer
 
Van babykamer naar kinderkamer in vier stappen
Als kinderen na twee jaar de babykamer ontgroeid zijn, wordt het tijd om aan de slag te gaan met een peuter- of kinderkamer. We leggen je uit hoe je dit aanpakt.
Lees meer
 
Verlichtingsplan voor buiten
Een verlichtingsplan voor buiten mag niet ontbreken om optimaal te genieten van je buitenverlichting. Flinders legt je stapsgewijs uit hoe je deze maakt.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven