Productselectie Aime Té -10% met code AIMETE10

We betreuren de situatie omtrent het faillissement van het merk Aime Té. Alle producten van Aime Té op deze pagina liggen in ons magazijn en leveren we uit voorraad. Om je tegemoet te komen, bieden we je op deze producten een exclusieve korting van 10% aan zolang de voorraad strekt. Je kunt de code AIMETE10 gebruiken en de korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Over Aime Té

Aime Té is een Rotterdams designlabel dat in 2017 door Menno Pijpers en Roy Oosterbaan opgericht is. Het Nederlandse designlabel begon met een compacte collectie van hoogwaardige marmeren tafels, maar groeide in een rap tempo uit naar een volwaardig designmerk met een uitgebreid assortiment van meubels en woonaccessoires. Zo zijn ze in 2021 door het Financieel Dagblad benoemd tot FD Gazelle als één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Aime Té streeft ernaar unieke meubels en woonaccessoires te ontwerpen en te produceren die je iedere dag kunt gebruiken en die generaties lang meegaan. Wanneer je een kijkje neemt in het assortiment van Aime Té valt meteen op dat alle producten van natuurlijke materialen gemaakt zijn en van echt vakmanschap getuigen.

Zo lokaal mogelijk

Bij Aime Té wordt fascinatie voor Europees vakmanschap samen met liefde voor de planeet gecombineerd. Ze zijn zich bij Aime Té namelijk erg bewust van de grote impact die de designindustrie heeft op de planeet en doen er alles aan om hun voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de productkwaliteit. Om producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken en jou langdurig plezier te garanderen, kiezen ze bij Aime Té uitsluitend voor natuurlijke materialen. Deze hoogwaardige en duurzame materialen komen veelal uit Europa, al vind je er af en toe ook een diepgroene steensoort uit India of walnoothout uit de Verenigde Staten. De materialen worden vervolgens door ervaren ambachtslieden verwerkt tot prachtige meubels en woonaccessoires.

Aime Té bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Aime Té. Dat betekent dat wij alle Aime Té producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Aime Té en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Aime Té. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Aime Té veilig en vertrouwd online bestelt.