&klevering accessoires

Voor wie van uitgesproken designs en felle kleuren houdt is een van de &klevering accessoires perfect. &Klevering heeft een brede collectie accessoires waar voor ieder wat wils te vinden is. Van een &klevering vaas tot een waxinelichthouder of spiegel, je bent bij dit merk echt voor alles aan het goede adres. En dat is fijn, want de ontwerpen zien er allemaal prachtig uit en het zijn dus stuk voor stuk items die jij in huis wilt hebben. Het merk staat bekend om de felle prints die allemaal heel verschillend zijn, maar toch allemaal het &klevering DNA hebben. Neem dus snel een kijkje!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 103 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 103 producten Terug naar boven

Kleurrijke ambitie: &klevering

Het Amsterdamse &klevering is een merk van eigen bodem, en maakt dan ook designs die bij veel Nederlanders in de smaak vallen. De ambitie van &klevering is simpel en is wat hen zo eigen maakt: het merk wil kleurrijke, creatieve woonaccessoires en cadeaus maken, die het leven iedere dag een stukje vrolijker en mooier maken. En dat lukt ze! &Klevering noemt hun stijl zelf ‘Nederlands design met een twist’. De ontwerpen zijn namelijk altijd praktisch en functioneel, maar door de bijzondere kleuren en prints anders dan anders. Het is dan ook zeker dat een &klevering item in jouw huis lekker opvalt. &Klevering werkt bovendien veel samen met jong Nederlands talent, dat via dit merk een kans krijgt om door te breken. Genoeg pluspunten, als je het ons vraagt!

Een vrolijk interieur met &klevering

Of je nou tussen de &klevering accessoires kijkt voor een &klevering fotolijst of &klevering kandelaar, alle ontwerpen zijn even herkenbaar voor het merk. Kijk bijvoorbeeld naar de trivet onderzetter 19x19 blauw. Waar een onderzetter normaal vaak een saai en functioneel item is, maakt &klevering van deze onderzetter een waar feestje voor het oog. Door de mooie blauwe kleur en de speelse vorm ziet alles er net even wat beter uit op de Trivet onderzetter! Zo maakt &klevering hun ambitie waar en wordt alles net wat vrolijker en mooier met een van hun ontwerpen in huis.

&klevering accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &klevering. Dat betekent dat wij alle producten van &klevering kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &klevering en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &klevering. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.