&klevering bijzettafels

De bijzondere &klevering bijzettafels kunnen zo maar eens het oogappeltje van jouw interieur worden! De tafels hebben allemaal het &klevering design en zijn stuk voor stuk dus stijlvol en uitgesproken. Een bijzettafel is bovendien een fijn item om in je interieur te hebben, omdat het vaak een multifunctionele topper is: of je de bijzettafel nou naast de bank zet of als nachtkastje gebruikt, er is altijd wel een plekje voor te vinden. En al helemaal voor degenen die zo knap zijn als deze van &klevering. Neem dus snel een kijkje in de collectie!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

De ambitie van &klevering

Het Amsterdamse &klevering is een merk met veel ambitie: de ontwerpers willen kleurrijke en creatieve interieuraccessoires, decoraties en cadeaus maken, die jouw leven in huis opvrolijken en wat mooier maken. Het merk is nog redelijk jong en pas opgericht in 1992, en dat is te zien. Alle ontwerpen zijn modern en fris en hebben een bepaalde jeugdige uitstraling over zich heen. Maar dat betekent niet dat ze alleen geschikt zijn voor jong publiek. Sterker nog, &klevering is er voor iedereen. Voor wie van kleur in diens interieur houdt, maar ook voor wie van minimalisme houdt en graag een verrassende touch wil toevoegen. Kortom, wat jouw stijl ook is, in de collectie van &klevering slaag je sowieso!

Humor en design gecombineerd

Met een van de &klevering bijzettafels breng je niet alleen een functioneel item naar je interieur, maar voeg je vaak ook wat humor toe. Door de bijzondere vormen van de tafels vallen deze namelijk lekker op en blijf je er vaak net wat langer dan normaal naar kijken. Een goed voorbeeld is de Wobbly bijzettafel. Het lijkt wel alsof deze tafel op zijn poten wiebelt en nauwelijks blijft staan. Dit zorgt dan ook voor een verrassend ontwerp dat elke ruimte dynamisch maakt en een verrassend element toevoegt. Kortom, met een &klevering tafel wordt elke ruimte knapper.

&klevering bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &klevering. Dat betekent dat wij alle producten van &klevering kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &klevering en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &klevering. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.