&klevering vazen

Met een van de prachtige &klevering vazen zullen jouw bloemen het allermooiste uitkomen! De vazen uit deze collectie zijn stuk voor stuk een feest om naar te kijken en zijn voorzien van de mooiste decoraties. Voor wie van bloemen houdt de ideale standaard, maar deze vazen zijn zo knap dat je ze ook gemakkelijk zonder opvulling neer kunt zetten. De vazen hebben allemaal het typische &klevering DNA: ze zijn kleurrijk, verrassend en nooit saai. Toch zijn de vazen in veel verschillende stijlen uitgevoerd, waardoor er voor ieder wat wils is. Neem dus snel een kijkje in deze veelzijdige collectie!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

Een jong merk van eigen bodem

Dat &klevering een Nederlands merk is, straalt er vanaf. De ontwerpen zijn uitgesproken en kleurrijk, maar tegelijkertijd vaak simpel en functioneel van vorm. Een echte Amsterdamse combinatie, dus; en laat dat nou net de stad zijn waar het merk in 1992 is opgericht. Sinds de oprichting richt &klevering zich op het maken van kleurrijke en creatieve woondecoraties en cadeaus, die het leven een stukje vrolijker maken. En dat lukt ze! De ontwerpen van het Nederlandse label maken jouw leven niet alleen wat vrolijker, maar ook een heel stuk mooier. Ze zien er namelijk stuk voor stuk prachtig uit en maken van jouw interieur een feest om naar te kijken.

Een breed &klevering aanbod

Alhoewel alle &klevering vazen het kenmerkende DNA van het merk in zich hebben, is de vazen collectie een bijzonder brede waar mensen met veel verschillende stijlen iets kunnen vinden wat hen aanspreekt. Van de moderne Marshmallow vaas tot de klassiekere Dutch Delight vaas , in deze collectie vazen is echt alles mogelijk en kan iedereen zijn nieuwe favoriet vinden. Voor welke uitstraling kies jij?

&klevering vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &klevering. Dat betekent dat wij alle producten van &klevering kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &klevering en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &klevering. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.