BePureHome stoelen

Een BePureHome stoel is de perfecte combinatie van karakter en kwaliteit. De prachtige zitmeubels van dit oer-Hollandse merk doen ondanks de goede betaalbaarheid namelijk niet onder voor die van de duurdere design labels. Van een BePureHome stoel mag en kan je dan ook een heleboel verwachten! Neem de Vogue stoel bijvoorbeeld. Een comfortabele eetkamerstoel waar je gerust een hele avond op kunt zitten zonder tussentijds op te staan. De fluwelen bekleding geeft hem een luxe uitstraling en door de keuze uit verschillende kleuren zit er vast en zeker een uitvoering bij die je mooi vindt. Een stoel die het niet alleen in de eetkamer goed doet, maar bijvoorbeeld ook in je slaapkamer of woonkamer.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

BePureHome & Nederland

BePureHome is een prachtig designmerk van eigen bodem. Zoals de naam al doet vermoeden staan natuurlijke materialen en een ruwe uitstraling centraal in de collectie van BePureHome. De meubels van dit merk komen uit dezelfde koker als onder andere vtwonen, namelijk De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit betekent dat bijna iedere BePureHome stoel in een Nederlandse fabriek wordt gemaakt. Bovendien is het distributiecentrum van BePureHome gevestigd in Zwaagdijk-Oost (NL) en zijn vanuit hier bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten, waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. De combinatie van kwaliteit, betaalbaarheid en de levertijd maakt BePureHome tot een geliefd designmerk uit eigen land.

Een BePureHome stoel uit de natuur

Voor wie juist een BePureHome stoel zoekt die met je is meegegroeid, is de Admit stoel een geschikt exemplaar. de Admit eetkamerstoel van BePureHome is een van de meest comfortabele eetkamerstoelen die we kennen. Deze BePureHome stoel is enerzijds een opvallend item in je interieur, maar gaat er anderzijds vriendelijk in op dankzij de natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van wat je mooi vindt kun je deze BePureHome stoel bestellen in meerdere kleuren. Kortom, een stoere BePureHome stoel die ook geschikt is voor de meer landelijke inrichting. Lees hier tips en adviezen over de inrichting van de ideale eethoek.

BePureHome stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij iedere BePureHome stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke BePureHome stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een BePureHome stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.