Belux hanglampen

Met een Belux hanglamp haal je een niet alleen verlichting, maar ook een bijzonder item in huis. Dit Zwitserse merk staat bekend om haar verschillende innovatieve designlampen die van duurzaam materiaal gemaakt zijn. Met een Belux hanglamp weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt! Je kent vast wel de Belux Cloud hanglamp, waarvan je zeker in de wolken raakt. De ontwerper Frank Gehry gebruikt polyestervlies, wat voor de dromerige sfeer zorgt. Ga je voor een statement boven de eettafel, kijk dan naar de Cloud XL hanglamp van Belux. Deze imposante lamp lijkt te zweven in de kamer. Droom jij ook weg bij ons aanbod Belux hanglampen?

Belux

Belux specialiseert zich al sinds 1970 in het maken van de mooiste verlichting. In Belux’ jonge jaren begon het merk met de productie van lampen voor werkplaatsen. Na een decennium lang aandacht te hebben besteed aan de technische en praktische kant van de productie, startte Belux in 1980 met de productie van designlampen. Hoewel er toen ook een veel sterkere focus op het design van de lampen kwam te liggen, heeft Belux de sterke technische basis van haar lampen nooit verwaarloosd. Zo produceerde Belux in 1982 het eerste laagvoltkabelsysteem ter wereld. Innovatie en duurzaamheid staan ook vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel. Zo focust Belux zich momenteel op het vinden van slimme oplossingen voor in openbare gebouwen, woningen en kantoren. En dat gebeurt altijd in samenwerking met de beste designers van buitenaf.

Belux en Flinders Projects

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Een greep uit onze collecties:

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Belux

Belux is een unieke Zwitserse onderneming die designverlichting in eigen huis ontwikkelt en produceert. Belux lampen worden ontwikkeld en geproduceerd voor zowel bedrijven als voor de woonkamer. De hanglampen van Belux zijn een combinatie van moderne lichttechniek en functioneel design. De designverlichting is altijd gemaakt van duurzame materialen en bevat energiebesparende onderdelen. Belux werkt al jaren samen met bekende designers om nieuwe, spraakmakende ontwerpen op de markt te brengen. 

Kunstzinnige Belux hanglamp

Als je op zoek bent naar een kunstobject dat tegelijkertijd ook functioneel is, zoek dan niet verder! De Belux One by One hanglamp is een prachtig item voor boven de eettafel. De lampenkap is gemaakt van polyestervlies, dat een kwetsbare uitstraling heeft met een prachtig effect. Wacht maar tot de schemer valt en de lichtstralen een voor een tevoorschijn komen. Doordat de hanglamp in verschillende afmetingen verkrijgbaar is, past hij in iedere ruimte. Zo is de small uitvoering prima geschikt voor boven een eettafel. De large uitvoering is perfect voor grotere ruimtes zoals entrées, lunchruimtes of vergaderruimtes.

Stijlvol strak

In tegenstelling tot de Belux Cloud en One By One hanglampen, is de Belux U-Turn hanglamp juist een simpel en strak ontwerp. Op het eerste gezicht een eenvoudige hanglamp maar let op, schijn bedriegt! Deze Belux hanglamp heeft namelijk een leuke twist, die de naam al een beetje verklapt. De lampenkap van de U-turn hanglamp kan je twee verschillende kanten laten bewegen. Zo laat je het licht naar boven of naar beneden schijnen. Met een handomdraai verander je de sfeer en het uiterlijk van de hanglamp. Deze hanglamp van Belux is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en zilver.

Belux hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Belux. Dat betekent dat wij elke Belux hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Belux hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Belux hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.