Belux vloerlampen

De vloerlampen van Belux zijn zeer divers in ontwerp, uitstraling en materiaalgebruik. Hierdoor heeft Belux voor ieder wat wils. Ga je voor een natuur- of houtlook, dan past de Belux Arba vloerlamp hier perfect bij. Deze Belux vloerlamp heeft maar liefst vijf poten van esdoornhout, die sierlijk naar elkaar toe gedraaid zijn. De lampenkap is ook van esdoornhout, wat de vloerlamp een tijdloze uitstraling geeft. Voel je meer voor materialen als aluminium, dan is de Belux Diogeses vloerlamp een goede keuze. Deze Belux vloerlamp bestaat uit twee lampen die apart dimbaar zijn. Welke Belux vloerlamp is ideaal voor jouw interieur?

Belux

Belux specialiseert zich al sinds 1970 in het maken van de mooiste verlichting. In Belux’ jonge jaren begon het merk met de productie van lampen voor werkplaatsen. Na een decennium lang aandacht te hebben besteed aan de technische en praktische kant van de productie, startte Belux in 1980 met de productie van designlampen. Hoewel er toen ook een veel sterkere focus op het design van de lampen kwam te liggen, heeft Belux de sterke technische basis van haar lampen nooit verwaarloosd. Zo produceerde Belux in 1982 het eerste laagvoltkabelsysteem ter wereld. Innovatie en duurzaamheid staan ook vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel. Zo focust Belux zich momenteel op het vinden van slimme oplossingen voor in openbare gebouwen, woningen en kantoren. En dat gebeurt altijd in samenwerking met de beste designers van buitenaf.

Belux en Flinders Projects

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Een greep uit onze collecties:

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Belux

Belux is een unieke Zwitserse onderneming die designverlichting in eigen huis ontwikkelt en produceert. Belux lampen worden ontwikkeld en geproduceerd voor zowel bedrijven als voor de woonkamer. De lampen van Belux zijn een combinatie van moderne lichttechniek en functioneel design. De designverlichting is altijd gemaakt van duurzame materialen en bevat energiebesparende onderdelen. Belux werkt al jaren samen met bekende designers om nieuwe, spraakmakende ontwerpen op de markt te brengen. 

Bijzondere materialen

Ook een prachtig materiaal voor een vloerlamp is chroom. Dat weet Belux maar al te goed, want hiervan de is de elegante Belux Disk vloerlamp gemaakt. Met een lengte van maar liefst 1,80 meter verlicht deze vloerlamp met gemak ruimtes als de keuken, slaapkamer of woonkamer. De Disk lamp heeft twee lampen, een indirecte lamp die naar boven schijnt en een directe lamp die als werk- of leesverlichting naar beneden schijnt. Ook een bijzonder materiaal voor een vloerlamp is polyestervlies. Dit materiaal is praktisch scheurvast, maar zorgt voor een fragiele en lichte uitstraling. Deze mooie eigenschappen komen volledig tot hun recht bij de Cloud 10 vloerlamp. Deze dromerige Belux vloerlamp lijkt wel te zweven!

Belux vloerlamp U-turn

Een vloerlamp die zich volledig aanpast aan jouw wensen, daarvoor staat de Belux U-Turn vloerlamp. Het licht van deze vloerlamp kan namelijk zowel naar boven als naar onder schijnen, en ook opzij! Dit is mogelijk doordat je de lampenkap helemaal kunt omdraaien, doordat aan de lampenkap een magnetisch kogelgewricht is bevestigd. Is een lampenkap niet genoeg? Kijk dan eens naar de Belux U-Turn 12 vloerlamp LED. Deze vloerlamp heeft twee lampenkappen, dus dubbel zoveel vrijheid. Beide lampenkappen zijn afzonderlijk te stellen en te dimmen. Dit maakt deze Belux vloerlamp uitzonderlijk functioneel.

Belux vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Belux. Dat betekent dat wij elke Belux vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Belux vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Belux vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.