Belux tafellampen

Met een Belux tafellamp ben je verzekerd van een duurzame tafellamp. De combinatie van een functioneel ontwerp en een aantrekkelijk uiterlijk is typerend voor Belux tafellampen. Dit zie je bijvoorbeeld perfect bij de flexibele Belux U-Turn tafellamp met tafelklem. Deze tafellamp vliegt het liefst af en toe lekker uit de bocht. Je klemt deze stoere tafellamp namelijk gemakkelijk aan elke plek waar je wel wat licht kan gebruiken. Aan tafel, aan een stoelleuning of aan de bank, alles is mogelijk met deze Belux tafellamp. Als klap op de vuurpijl kan je ook nog eens zelf de richting van het licht bepalen. Wil je direct licht om te lezen of juist sfeervol indirect licht? Met de Belux tafellampen hoef je niet te kiezen, je krijgt het alle twee!

Belux

Belux specialiseert zich al sinds 1970 in het maken van de mooiste verlichting. In Belux’ jonge jaren begon het merk met de productie van lampen voor werkplaatsen. Na een decennium lang aandacht te hebben besteed aan de technische en praktische kant van de productie, startte Belux in 1980 met de productie van designlampen. Hoewel er toen ook een veel sterkere focus op het design van de lampen kwam te liggen, heeft Belux de sterke technische basis van haar lampen nooit verwaarloosd. Zo produceerde Belux in 1982 het eerste laagvoltkabelsysteem ter wereld. Innovatie en duurzaamheid staan ook vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel. Zo focust Belux zich momenteel op het vinden van slimme oplossingen voor in openbare gebouwen, woningen en kantoren. En dat gebeurt altijd in samenwerking met de beste designers van buitenaf.

Belux en Flinders Projects

Flinders Projects helpt professionals (in de interieurbranche) bij het inrichten van mooie en functionele ruimtes. Wij adviseren bij interieurprojecten, variërend van het uitzoeken, kopen en plaatsen van designmeubilair, -verlichting en -accessoires tot aan het organiseren van trainingen en trips om elkaar te ontmoeten en inspireren. Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

Een greep uit onze collecties:

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Belux

Belux is een unieke Zwitserse onderneming die designverlichting in eigen huis ontwikkelt en produceert. Belux lampen worden ontwikkeld en geproduceerd voor zowel bedrijven als voor de woonkamer. De tafellampen van Belux zijn een combinatie van moderne lichttechniek en functioneel design. De designverlichting is altijd gemaakt van duurzame materialen en bevat energiebesparende onderdelen. Belux werkt al jaren samen met bekende designers om nieuwe, spraakmakende ontwerpen op de markt te brengen. 

Een wolkje aan de lucht           

Misschien ken je de Belux Cloud lampen al, waarvan de Belux Babycloud tafellamp er een is. De naam van de Babycloud verklapt het misschien al. Hij is met 17 bij 23 centimeter de kleinste van het stel, maar staat zeker zijn mannetje in iedere ruimte. Deze tafellamp is gemaakt van polyestervlies, wat voor sprookjesachtig licht zorgt. In de slaapkamer, studeerkamer of de woonkamer komen de unieke eigenschappen van de Belux Babycloud tafellamp het beste tot zijn recht. De Belux tafellamp is verkrijgbaar in het wit en de lichtbron wordt meegeleverd.

Belux tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Belux. Dat betekent dat wij elke Belux tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Belux tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Belux tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.