Vitrinekasten

Design vitrinekasten

Vitrinekasten koop je bij Flinders. De designwinkel voor meubels, verlichting en de leukste woonaccessoires. Sommige spullen verdienen een ereplek in huis, waar ze veel bekijks trekken. Daarom verkopen we glazen vitrinekasten, waarin je mooiste verzamelingen of objecten kunt uitstallen. Deze kasten hebben zowel een functionele als een decoratieve functie: ze geven een ruimte een persoonlijk karakter. Wij hebben de mooiste vitrinekasten, namelijk de Ferm Living Haze vitrinekast, de WOOOD James vitrinekast en de BePureHome Exhibit vitrinekast. Kortom, genoeg keuze vitrinekasten voor in de woonkamer of keuken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 1-29 van 29 producten Sorteren op 1-29 van 29 producten Terug naar boven

Welke vitrine past bij jouw spullen?

Denk eerst goed na over wat je graag achter het glas van de vitrinekast zou willen plaatsen. Verzamel deze objecten, of misschien is het wel één object. Meet alles vervolgens precies op en zet de objecten desnoods alvast neer zoals jij ze zou willen tentoonstellen. Kijk vervolgens naar de afmetingen van de vitrinekast die je op het oog hebt. Passen je objecten goed in de vitrine? Is er nog sprake van speling? Het is vaak niet mooi als een object precies en dus echt net past in een vitrinekast. Je wilt graag dat de tentoongestelde objecten tot hun recht komen en dat kan alleen als ze de ruimte krijgen. Probeer daarnaast de objecten gecentreerd tentoon te stellen. Hierdoor oogt het geheel minder rommelig. Het is ook beter om de objecten dichter bij elkaar te plaatsen, zo vormen de objecten samen één geheel. Zet de hogere objecten achteraan en de kleinere vooraan. Op deze manier kun je elk object het beste bewonderen.

Onderhoud vitrinekasten

Of je nu een Ferm Living Haze vitrinekast, WOOOD James vitrinekast of BePureHome Exhibit vitrinekast hebt, denk alvast na over onderhoud. Een vitrine heeft redelijk wat onderhoud nodig, omdat er (meestal) veel glas verwerkt zit in de kast. Om je dierbare spullen achter het glas goed te bekijken, moet je het glas goed schoonhouden. Gebruik hiervoor een reinigingsmiddel waarbij geen resten worden achtergelaten. Het gebruik van een schuurmiddel is bijvoorbeeld geen goede optie, maar gebruik gewoon een glasreiniger. De buitenkant van het glas op de kast kun je schoonmaken zoals je ook doet met een raam, maak dus een goed sopje, zeem het raam en trek er daarna een trekker overheen. De binnenkant van de vitrine is schoon te maken met een schone droge doek. Hiermee haal je eerst het stof weg. Daarna kun je gebruik maken van een vochtigere doek en schoonmaakmiddel.

Design vitrinekasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design vitrinekasten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar design hanglampen van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.