Naar boven
Sorteren op

1-36 van 175 producten

Tafelaccessoires van bekende merken

Flinders is officieel dealer van een groot aantal merken in tafelaccessoires. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van de woonspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van onder meer AlessiHay, Vitra, Tom Dixon, Royal VKB, Normann Copenhagen, Ferm Living en Muuto.

Een mooi opgemaakte tafel, vol met tafelaccessoires

Als je een etentje voor vrienden organiseert, is het natuurlijk leuk om de tafel mooi te dekken. Flinders heeft de prachtigste tafelaccessoires, die je tafel een boost geven. Zorg dat het tafellinnen niet te druk is. Anders leidt het de aandacht af van het eten (waar het allemaal om gaat). Wij adviseren een wit tafelkleed. Het Fold Unfold Tafellaken van Hay is echt bijzonder. Wit, maar met een twist. Vervolgens kies je de borden en het bestek. Een paar tips in tafeletiquette? Leg het bestek altijd van binnen naar buiten. Het bestek voor het eerste gerecht (voorgerecht) leg je het meest naar buiten. Messen leg je rechts met de snijkant naar het bord. De lepels leg je met de bolle kant naar onderen aan de bovenkant van het bord. Nu kun je de tafel verfraaien, bijvoorbeeld met bijzondere design schalen en mooie glazen. Flinders heeft unieke whisky glazen en cognac glazen van Normann Copenhagen. Zeker de moeite waard!

Vragen over tafelaccessoires? We zijn steeds bereid je verder te helpen

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek tafelaccessoire. Bel gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ook even langs komen bij Flinders WInkel. We zijn gevestigd aan de Hemkade 18 in Zaandam en hebben veel tafelaccessoires in voorraad.

Tafelaccessoires
Filters
Merken
Kleur
Woonstijl
Herkomst
Ontwerper
Prijs
>>
<<
   
Update
Productsoort