Sorteren op

1-2 van 2 producten

Ifö Electric design

Het Zweedse verlichtingslabel Ifö Electric bestaat al bijna een eeuw. En gedurende deze eeuw hebben ze één missie gehad: het maken van verlichting met elementen van Zweeds aardewerk. Daar zijn ze dan ook erg bedreven in geworden. De veelal porseleinen elementen in de lampen van Ifö Electric zijn met de grootste expertise geselecteerd en bewerkt waardoor ze van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Alle lampen van Ifö Electric stralen een bepaalde rust uit. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door de mooie, rustige natuur waarin Ifö Electric gevestigd is. Het bedrijf ligt namelijk aan het Zweedse meer Ivö. Dat meer wordt omgeven door bossen en vogels. Waarschijnlijk is deze relatie met de natuur ook één van de hoofredenen waarom de lampen van Ifö Electric met zoveel respect voor het milieu worden geproduceerd. Bij Ifö Electric weten ze immers als geen ander hoe belangrijk deze is.

Ifö Electric Aton lampen: een cilinder of ellips?

De Ifö Electric Aton collectie herbergt nog een lamp die qua basis bijzonder veel weg heeft van de Aton Giza plafond-en wandlamp porselein IP44 LED 3000K. Het verschil zit hem in de lichtbron. De Aton Caïro plafond-en wandlamp porselein IP44 LED 3000K heeft een ellipsvormige lichtbron. Daardoor krijgt deze lamp een subtielere uitstraling dan zijn broertje. Wel is hij eveneens geschikt voor een scala aan verschillende ruimten, want ook deze lamp is voorzien van beschermingswaarde IP44. Hij is dus eveneens geschikt voor gebruik in de keuken of badkamer. Hoe handig is dat?

Ifö Electric Aton bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Aton collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ifö Electric
Filters
Productsoort
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.